Anne Sofie Stevnhoved bliver Gladsaxes nye skolechef

Del

1. november tiltræder Anne Sofie Stevnhoved som ny skolechef i Gladsaxe Kommune.

Anne Sofie Stevnhoved
Anne Sofie Stevnhoved

Anne Sofie Stevnhoved kommer fra en stilling som souschef på skoleområdet i Gentofte Kommune. Hun er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer, og har derudover en master i specialpædagogik samt et diplom i ledelse. Anne Sofie har tidligere arbejdet i skoleafdelingen i Frederiksberg Kommune, og forinden var hun skoleleder på Munkegårdsskolen i Gentofte.

Gladsaxe Kommune fik mange gode ansøgninger til stillingen som ny skolechef og havde en række gode ansættelsessamtaler med interessante kandidater. Det var dog et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Anne Sofie til at overtage jobbet som skolechef. Der er mange store initiativer i gang på skoleområdet, ikke mindst deltagelsesmuligheder for alle. 

Med Anne Sofie får Gladsaxe en skolechef, der har stor faglig viden og erfaring i forhold til at implementere de mange forandringer, der allerede er sat i gang for at styrke inklusionen i de almene miljøer, og som sammen med de mange gode ledere og medarbejdere i Gladsaxes skolevæsen vil have fokus på at skabe de bedste rammer for børn og unges trivsel, læring og udvikling.

Anne Sofie Stevnhoved tiltræder stillingen 1. november.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye