NOVASOL

Danskerne forlænger sommeren med sensommerferie i sommerhus

Del

Hos feriehusudlejningsfirmaet NOVASOL ser man lige nu en markant stigning på 20 procent i antallet af miniferier, der bookes i september. Denne tendens tyder på, at danskerne fortsat kombinerer arbejde med ferie og tager på ’workation’ udenfor højsæsonen, hvilket er med til at forlænge sommerhussæsonen.

Ifølge NOVASOL øger workcation-trenden bookinger af kortere ophold udenfor højsæsonen, hvilket forlænger sommerhussæsonen.
Ifølge NOVASOL øger workcation-trenden bookinger af kortere ophold udenfor højsæsonen, hvilket forlænger sommerhussæsonen. NOVASOL

Selvom sommerferien lige er overstået, er der travlt hos NOVASOL. Flere danskere vil nemlig gerne starte efteråret med et kort ophold i sommerhus. Hos NOVASOL ser man lige nu en stigning på 20 procent blandt danskere, der booker et ophold på 1-5 nætter i sommerhus i september.

Ifølge NOVASOL kan danskernes fortsatte lyst til at kombinere deres arbejde med ferie – også kendt som ’workation’ – lægge til grund for en markant stigning i korte bookinger uden for højsæsonen, da det fleksible arbejdsliv giver danskerne mulighed for at tage på flere korte ture, uden at det går ud over jobbet.

”Hjemmearbejdet, der startede som en nødløsning under coronatiden, er stadig en fast del af mange danskeres hverdag. Når man kan kombinere arbejde og ferie, får man mere tid med familien og flere oplevelser sammen.” siger Kenn Rasmussen, vicedirektør hos NOVASOL.

NOVASOL oplever også, at deres gæster er blevet mere spontane og booker deres ophold tættere på ankomstdagen. De oplever en stigning på 25 procent af gæster, der booker 30-60 dage før ankomst.

”Vi ser, at flere og flere danskere nyder friheden ved at kunne tage på en miniferie med kort varsel. Det nye bookingmønster, hvor mange vælger at booke en forlænget weekend tæt på ankomsttidspunktet, afspejler sandsynligvis et ønske om at bruge sommerhusferien som et frirum fra hverdagen, hvor arbejdsliv og fritid kan gå op i en højere enhed,” siger Kenn Rasmussen.

Som en naturlig følge af denne trend har mange af NOVASOLs husejere valgt at indrette deres sommerhuse med gode faciliteter til hjemmearbejde. Det betyder, at gæsterne nemt kan skifte fra arbejdsopgaver til hyggestunder med familien. Når arbejdet er klaret, er der mulighed for at nyde alt det, som hører til en sommerhusferie.

Billeder

Ifølge NOVASOL øger workcation-trenden bookingen af kortere ophold udenfor højsæsonen, hvilket forlænger sommerhussæsonen.
Ifølge NOVASOL øger workcation-trenden bookingen af kortere ophold udenfor højsæsonen, hvilket forlænger sommerhussæsonen.
NOVASOL
Download
NOVASOL
Download

Om Novasol

NOVASOL blev grundlagt i Danmark i december 1968 og har siden udviklet sig til at blive en af Europas største udlejere af ferieboliger. NOVASOL udlejer i dag mere end 50.000 ferieboliger i 18 europæiske lande, herunder mere end 10.000 sommerhuse og lejligheder i Danmark. NOVASOL er en del af Awaze, en af de største virksomheder inden for ferieboligudlejning i Europa. Awaze omfatter betroede brands som NOVASOL, Cottages.com og HoSeasons, som tilsammen har flere hundrede års erfaring inden for udlejning af ferieboliger. På tværs af disse brands administrerer Awaze en portefølje på mere end 100.000 unikke ferieboliger på nogle af verdens mest populære destinationer. For mere information, besøg: www.novasol.dk

Følg pressemeddelelser fra NOVASOL

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NOVASOL

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye