Navnenyt: Ny CPO hos e-conomic

Del

Efter 11 år med forskellige roller i det største danske Visma-selskab, e-conomic, er 37-årige Christian Wook Andersen blevet forfremmet fra Product Director til Chief Product Officer (CPO)

Portræt
Christian Wook Andersen Visma e-conomic

Han startede i sin tid som supporter, men fandt hurtigt mange andre muligheder i IT-virksomheden, e-conomic. Her har Christian Wook Andersen siden været i de fleste hjørner og afkroge, hvorfor han har en dyb forståelse for forretningen:

“Jeg har snakket med kunder, solgt, forretnings- og produktudviklet. Jeg er glad for, at jeg kan snakke med om det hele, og det er også noget af det, folk kender mig for herinde,” oplever han.  

Selvom Christian Wook Andersen har haft flere ledende roller, lader denne til at være en faglig og personlig milepæl: 

“Jeg er både stolt, glad og beæret. Og så er jeg spændt på at se, hvad det bringer med sig. Lige nu nyder jeg det, og jeg kommer også til at fejre det med alle de mennesker, der har støttet mig hele vejen.”  

Skal skabe sammenhængskraft med Wellendorph og co. 

Det er den administrerende direktør for e-conomic, Karina Wellendorph, der har udpeget ham sammen med en enig bestyrelse. 

“Christian er løsningsorienteret og en dygtig leder. Han har fokus på fællesskab og eksekvering. Og så tror han - lige som jeg - på at alle medarbejdere er vigtige, så han sørger for, at alle kan bidrage,” udtaler hun.  

Udnævnelsen af Christian Wook Andersen som CPO er den første udnævnelse, Karina Wellendorph har lavet i toppen af selskabet, efter hun selv tiltrådte som administrerende direktør 1. maj. Hun afslører, at hans vigtigste opgave bliver at sikre en succesfuld sammenlægning af to store områder i organisationen. 

“Alting starter i produktafdelingen, så det er en vigtig opgave, når han skal sørge for, at vores produktenhed står mere samlet, hvor det før var opdelt i hhv. engineering og features,” forklarer hun og tilføjer: “De tekniske løsninger og funktionalitet hænger sammen, og derfor vil vi undgå siloer, så vi bliver hurtigere, mere agile og endnu bedre til at eksekvere.”  

Den opgave er Christian Wook Andersen helt klar til at tage fat på:
“Jeg skal sikre, at vores platform er god og stabil, samtidig med at vi leverer funktionalitet, der giver værdi for både kunder og forretning,” fortæller han. 

Selvom regnskabsprogrammet allerede er markedsledende i Danmark, kan de gøre det endnu bedre, mener den nyudnævnte CPO:
“Teknologien løber 1000 gange hurtigere, end forandringen sker ude hos virksomhederne. Der er mange muligheder, som de endnu ikke kender til, og jeg stiller mig i spidsen for at skabe det bedste produkt, der kan spare dem masser af administrative arbejdstimer. Det er visionen for mig og for e-conomic.” 

Vil være Danmarks bedste arbejdsplads 

Den nye mand i ledelsen har mange ambitioner for fremtiden. Mens ambitionerne naturligt ligger i vækst og udvikling af produktet, står medarbejderglæde lige så højt på opgavelisten: 

“Jeg ønsker at fremme en kultur, hvor folk virkelig trives og vokser. Vi skal være Danmarks bedste arbejdsplads med fantastiske karrieremuligheder, ligesom jeg selv oplevede det.” 

Selvom Christian Wook Andersen forventes at give klare svar og lægge strategien for området, vil han bruge den tid, det tager, på lære hele holdet at kende, nu hvor han har hele 200 medarbejdere under sig: 

“Jeg glæder mig til at lytte og lære fra dem. Så først skal jeg have en masse samtaler og suge input til mig. Jeg er nemlig ikke den klogeste i rummet, og det har jeg heller ikke behov for at være, for titlen i sig selv betyder ikke noget for mig. Det handler derimod om at skabe noget i fællesskab, selvfølgelig med mig som ansvarlig i sidste ende.” 

Blå bog 

Product Director, e-conomic - 2022-2024 

Director of Sales, e-conomic - 2019-2022

Business Development and Project Manager, e-conomic - 2018-2019 

Operations Manager, e-conomic - 2016-2017

Head of Competence and Training, e-conomic - 2016 

Culture Coach, e-conomic, 2013-2016 

Kunde support, e-conomic, 2013 

Christian Wook Andersen har tidligere arbejdet for EY, KPMG og i eget selskab. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Billede af Christian Wook Andersen
Christian Wook Andersen
Visma e-conomic
Download

Følg pressemeddelelser fra e-conomic A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra e-conomic A/S

e-conomic forbereder SMV'erne på den nye bogføringslov8.11.2023 08:30:00 CET | Pressemeddelelse

e-conomic tager et skridt for at sikre, at danske virksomheder er fuldt forberedte på den kommende bogføringslov, der træder i kraft den 1. juli 2024. Efter måneders ihærdigt udviklingsarbejde og nært samarbejde med nøgleeksperter inden for regnskab og økonomi, præsenterer e-conomic nu en række nye funktioner. Funktionerne er skræddersyet til at opfylde de krav, som den nye bogføringslov stiller og mere til, for at gøre det lettere at drive virksomhed i Danmark.

Merc IT bliver en del af Visma-koncernen17.8.2023 10:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Den odenseanske softwarevirksomhed, Merc IT, bliver fremover en del af Visma-koncernen efter et opkøb. Merc IT levererer budgeterings- og rapporteringssoftware, heriblandt report123, budget123 og budget123+, der bruges af over 3000 kunder i Danmark. Opkøbet skal bl.a. styrke Merc ITs produkters positionering i markedet overfor nye kunder, samt styrke Vismas største danske virksomhed, regnskabsprogrammet e-conomic, og give programmets kunder flere muligheder indenfor finansrapportering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye