Norlys

Strøm og Cheeseburger til 0 kroner: Norlys og McDonald’s åbner første lynladere

Del

Norlys-lynladere ved McDonald’s i Vejle, Odense, Middelfart, Helsingør og Tilst er klar til brug, og det markeres med strøm til elbilen uden betaling fredag den 28. juni fra klokken 11.

Norlys lynlader
Norlys lynlader

McDonald’s og Norlys har indgået en aftale om at opstille ladestandere over hele landet. Aftalen betyder, at der ved 75 af McDonald’s restauranter opsættes i alt 370 lynladepunkter til elbiler.

De første 24 af ladepunkterne er nu klar til brug, og derfor giver Norlys strøm uden beregning til elbiler ved de nyopsatte lynladere ved McDonald’s i Vejle DTC, Odense Risingsvej, Middelfart, Helsingør og Tilst fredag den 28. juni fra klokken 11 og et døgn frem.

I Vejle DTC, hvor den officielle fejring finder sted, giver McDonald’s tilmed en Cheeseburger per person til 0 kroner mellem klokken 11-13 fredag den 28. juni.

- Hos McDonald’s har vi en ambition om ”go big or go home”. Uanset om vi satser på kaffe, burgere eller ladestandere, ønsker vi at være førende og skabe gode øjeblikke for vores gæster. Med opførelsen af tæt på 200 lynladere kan vi gøre livet langt lettere for de mange elbilejere – også i de mindre befolkede områder, hvor der kan være langt mellem lynladerne, siger Mads Friis, der er administrerende direktør hos McDonald’s i Danmark.

400 kW-ladestandere

Norlys opsætter lynladere på hele 400 kW ved McDonald’s restauranter over hele landet. I løbet af de næste måneder forventes lynladerne ved McDonald’s i Hjørring, Purhus, Thisted, Sønderborg, Nykøbing Mors, Herning (Åvænget) og Vallensbæk også at være klar til brug. 

- McDonald’s har unikke placeringer tæt på de trafikale knudepunkter over hele Danmark, som er afgørende for opbygningen af et nationalt net ladestandere. Med lynladerne på hele 400 kW sikrer vi, at både gæster og biler hurtigt kan blive tanket op med ny energi, når de er på farten, siger Ellen Trolle, der er direktør for Norlys’ ladestanderforretning.

Den gennemsnitlige gæst hos McDonald’s bruger 23 minutter på et besøg, og med de nye 400 kW ladere vil de fleste kunne oplade deres bil op til 80 procent fra de bestiller til de forlader restauranten.

 

Her kan der lynlades til 0 kroner ved McDonald’s fredag den 28. juni klokken 11 og et døgn frem:

  • Vejle DTC: 8 lynladepunkter
  • Odense, Risingsvej: 4 lynladepunkter
  • Middelfart, Nyvangen: 4 lynladepunkter
  • Helsingør, Kongevejen: 4 lynladepunkter 
  • Tilst, Havkærvej: 4 lynladepunkter 

Her opsættes lynladere ved McDonald’s de kommende måneder

  • Fredericia, Vejlevej: 4 lynladepunkter
  • Hjørring, Frederikshavnsvej: 4 lynladepunkter
  • Purhus, Vestergade: 4 lynladepunkter
  • Thisted, Havnen: 4 lynladepunkter
  • Sønderborg, Nørrekobbel: 4 lynladepunkter
  • Nykøbing Mors, Vester Fald: 4 lynladepunkter
  • Herning, Åvænget: 4 lynladepunkter
  • Vallensbæk Strand, Strandesplanaden: 4 lynladepunkter 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Ellen Trolle, direktør for Norlys' ladestanderforretning
Ellen Trolle, direktør for Norlys' ladestanderforretning
Download

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi er ejet af flere end 800.000 andelshavere og leverer energi, ladestandere, tv, internet, og mobiltelefoni til danskerne.

Vi ejer landets største elnet, landets største fibernet og via vores ejerskab af Telia Danmark halvdelen af landets største mobilnet. Derudover ejer vi aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading og den grønne, cirkulære industripark Greenlab, samt halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Vores 4.600 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København kæmper for et grønt og digitalt Danmark. 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye