Hotel- og Restaurantskolen ansætter ny direktør
Det er en erfaren direktør med solid viden om økonomi og forretningsudvikling, som i dag blev præsenteret for medarbejderne på skolen.
Søren Kristensen kommer senest fra et job som administrerende direktør for fodboldklubben FC Nordsjælland. Udover at være klubbens direktør havde han ansvar for hotel- og konferencefaciliteter samt fodboldakademier for unge under det internationale Right To Dream-program. Endelig stod han i spidsen for projekteringen af et nyt stadion, campus og træningscenter i Favrholm ved Hillerød, og flere anlægsprojekter i Farum.
”Søren Kristensen er en erfaren og meget kompetent direktør. Vi er overbevist om, at skolen med ham i spidsen kan fortsætte den positive udvikling med at tiltrække, uddanne og fastholde elever og sikre, at vi imødekommer behovene i en branche i rivende vækst,” siger bestyrelsesformand Peter Lykke Nielsen.
Søren Kristensen er spændt på at kaste sig over sin nye opgave, og han gør det allerede fra mandag:
”Jeg glæder mig til at komme i gang og fortsætte skolens positive udvikling sammen med mine nye kollegaer, eleverne samt skolens mange interessenter. Vi er på en vigtig rejse om at berige og glæde verden med talent og håndværk, der skaber fremtidens gastronomi, hospitality og værtskab. Vi skal skabe en skole, hvor uddannelse, dannelse og værdier er grundstenene i at skabe morgendagens håndværkere inden for mad og drikke, måltider og værtskab.”
Om Søren Kristensen
53 år.
Uddannet revisor og cand.merc. aud. fra Copenhagen Business School.
25 års ledelseserfaring med økonomi, drift og forretningsudvikling fra nationale og internationale selskaber, bl.a. revisor i KPMG, finans- og landechef i Coca Cola Danmark og administrerende direktør i Nespressos danske virksomhedsafdeling.
Bor i Hørsholm og bruger sin fritid på familien, gastronomi, vin og rejser.
For yderligere information og interviewforespørgsler
- se kontakter
Nøgleord
Kontakter
Marianne SøndergaardKommunikationschef
Tlf:28809954mas@hrs.dkBilleder
Links
Information om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality.
På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os på hrs.dk
Følg pressemeddelelser fra Hotel- og Restaurantskolen
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Hotel- og Restaurantskolen
Hotel- og Restaurantskolen indgår samarbejde med NIRAS om ny byggechef til stort skolebyggeri31.1.2025 08:00:20 CET | Pressemeddelelse
Projektdirektør i NIRAS, Lars Peter Nyborg Hammel, skal fra den 1. februar 2025 varetage jobbet som byggechef på Hotel- og Restaurantskolen. Her skal han bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter, projektledelse og rådgivning ifm. skolens arbejde på at bygge en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i Valby.
Profil fra ejendomsbranchen skal hjælpe Hotel- og Restaurantskolen med nyt skolebyggeri19.12.2024 14:00:00 CET | Pressemeddelelse
Direktør og partner i Propreco A/S, Rasmus Meyhoff, er den 19. december 2024 indtrådt i Hotel- og Restaurantskolens bestyrelse, hvor han bl.a. skal bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter og ejendomsudvikling. Rasmus skal give værdifuldt input ifm. det forestående byggeri af den nye og bæredygtige Hotel- og Restaurantskolen. Han indtræder i skolens bestyrelse på lige vilkår med øvrige medlemmer.
Fremtidens kokke får ny bæredygtig skole og gastronomisk campus23.9.2024 06:05:00 CEST | Pressemeddelelse
Nordea-fonden støtter fremtidens gastronomi med 266 mio. kroner, der muliggør byggeriet af en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i København. Byggeriet forventes at stå klar i 2028.
Nyt projekt skal skabe begejstring gennem stærkt håndværk 5.10.2023 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Hotel- og Restaurantskolen og Tuborgfondet går i et projekt til 22 mio. kr. sammen om at skabe stærke håndværksuddannelser og begejstrede elever. Målet er, at flere unge gennemfører deres uddannelse.
Medaljer til 131 nyuddannede1.11.2021 16:08:40 CET | Pressemeddelelse
Legater til en værdi af en halv million og 131 medaljer er i dag blevet tildelt nyuddannede kokke, tjenere, receptionister, catere og ernæringsassistenter, der har gjort det ekstra godt ved deres svendeprøver det seneste år på Hotel- og Restaurantskolen.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum