Fynske Bank

Generalforsamlingsgeneralen stopper efter 50 år

Del

Frank Müller-Bøgh skal lære ikke at have travlt. Derfor indstiller han karrieren i den finansielle branche efter næsten 50 år, hvor han senest som sekretariats- og ledelseskonsulent i Fynske Bank har været en del af nær ved alle beslutninger i både banken og bankens fond.

Frank Müller-Bøgh har prøvet lidt af hvert gennem sin lange karriere og var blandt andet i ledelsesgruppen, da fusionen mellem Vestfyns Sparekasse og Svendborg Sparekasse blev gennemført i 2013.
Frank Müller-Bøgh har prøvet lidt af hvert gennem sin lange karriere og var blandt andet i ledelsesgruppen, da fusionen mellem Vestfyns Sparekasse og Svendborg Sparekasse blev gennemført i 2013. PR-foto: Fynske Bank

Frank Müller-Bøgh har altid haft det administrative overblik; først som afdelingschef i Sydbank og siden som udviklingschef i Svendborg Sparekasse, hvor han havde ansvar for HR, IT og markedsføring, indtil banken fusionerede med Vestfyns Bank og blev til Fynske Bank i 2013. 

En dag kom han til at nævne for Fynske Banks daværende direktør, at han havde skrevet referater fra bankens repræsentantskabsmøder. Dengang vidste han ikke, hvad han satte i gang, men snart var han fast inventar på bestyrelses- og direktionsmøder, fik ansvar for bankens generalforsamlinger og fungerede som supporter og konsulent i både banken og bankens ejerfond, Fonden for Fynske Bank. 

Det er med andre ord en arbejdsom mand, der har sidste arbejdsdag i Fynske Bank 21. juni. 

- Jeg forlader da Fynske Bank med en vis mængde vemod, for ens job er en stor del af ens identitet. Kollegerne vil jeg savne, men derudover ser jeg også frem til mit otium. Det seneste år har jeg arbejdet på deltid, så jeg langsomt har kunne vænne mig til ikke længere at have så travlt, siger han. 

Skal lære ikke at have travlt 

Frank Müller-Bøgh har prøvet lidt af hvert gennem sin lange karriere og var blandt andet i ledelsesgruppen, da fusionen mellem Vestfyns Sparekasse og Svendborg Sparekasse blev gennemført i 2013. Han husker, at personalet jublede og klappede i hænderne, da det hele endelig var faldet på plads. 

- Man snakker meget om ligeværdighed i fusioner. Ofte er det svært, for der vil altid være nogen, som føler, at de afgiver for meget eller mister noget identitet, når to virksomheder lægges sammen. Alligevel synes jeg, vi lykkedes godt med den mission. Der var ikke nogen, der blev trynet, og vi havde tålmodighed med hinanden. Det synes jeg bestemt, jeg havde en anpart i, siger Frank Müller-Bøgh. 

Nu skal hverdagen fyldes med andre gøremål end driftskonsultationer, ledelsesreferater og strategiske overvejelser. Heldigvis har Müller-Bøgh allerede lagt planer. 

- I forvejen laver jeg gudskelov andet end at arbejde. Jeg er blandt andet engageret i foreningslivet i Svendborg udover selv at dyrke en del motion. Jeg har været bestyrelsesmedlem i Svendborg Håndboldklub i 20 år, i Svendborg Sunds Sejlklub i 15 år og i øjeblikket er jeg formand for hallerne i Svendborg og medlem af kommunens folkeoplysningsudvalg. Det skulle undre mig, om der ikke kommer flere ting i stand, nu hvor der bliver tid til det, men derudover skal jeg nok bare lære ikke at have travlt, siger han. 

Sidste arbejdsdag er fredag 21. juni. Dagen markeres med fælles morgenkaffe for kolleger i Fynske Banks hovedsæde på Centrumpladsen i Svendborg. 

Blå bog 

  • Programmør, Fyns Data Service (1974-1976) 

  • Afdelingschef, Sydbank (1976-1993) 

  • Sekretariatschef, Svendborg Sparekassen (1994-2013) 

  • Sekretariatschef, Fynske Bank (2013-2023) 

  • Ledelseskonsulent, Fynske Bank (2023-2024) 

  • Bor i Svendborg 

  • Gift med Ulla, far til Line og Kasper, svigerfar til Mark og Line, 5 børnebørn 

Kontakter

Billeder

Frank Müller-Bøgh har prøvet lidt af hvert gennem sin lange karriere og var blandt andet i ledelsesgruppen, da fusionen mellem Vestfyns Sparekasse og Svendborg Sparekasse blev gennemført i 2013.
Frank Müller-Bøgh har prøvet lidt af hvert gennem sin lange karriere og var blandt andet i ledelsesgruppen, da fusionen mellem Vestfyns Sparekasse og Svendborg Sparekasse blev gennemført i 2013.
PR-foto: Fynske Bank
Download

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank har i alt 11 afdelinger på Fyn, i Trekantområdet samt i Aarhus. Banken beskæftiger i dag 214 medarbejdere. Mere information på www.fynskebank.dk

Følg pressemeddelelser fra Fynske Bank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fynske Bank

Fynske Bank og Nordfyns Bank ønsker fusion: Vil skabe Fyns stærkeste bank6.5.2025 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Bestyrelserne i Fynske Bank og Nordfyns Bank ønsker en ligeværdig fusion med ambitionen om at skabe Fyns stærkeste og mest attraktive bank til gavn for både medarbejdere, kunder, aktionærer og i et større perspektiv hele Fyn. Fusionen vil sikre, at den nye bank løfter sin finansielle styrke og sine kompetencer og specialer. Med til sammen 19 filialer på Fyn og i Østjylland styrker banken samtidig sin fysiske tilstedeværelse tæt på sine kunder og deres lokalsamfund.

Fynske Bank får næstbedste resultat nogensinde trods store forandringer27.2.2025 15:06:13 CET | Pressemeddelelse

Fynske Bank kommer ud af 2024 med et overskud på 164 millioner kroner før skat. Det er det næstbedste resultat i bankens historie. Administrerende direktør Henning Dam kalder regnskabet tilfredsstillende og hæfter sig især ved, at banken har oplevet reel kundetilgang, har øget forretningsomfanget, vækster i de store byer og har fået forretningen op i et højere gear. – Vores fundament er stærkt, og vi er godt rustet til fremtiden, siger han.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye