Fynske Bank

Erfaren bankmand bliver regionsdirektør i Fynske Bank

Del

Fra d. 1. juni 2024 skifter den tidligere regionsdirektør i Danske Bank, Jan Reifling, til Fynske Bank, hvor han skal være ny regionsdirektør for Odense-regionen. Her skal han være en af drivkræfterne i bankens organisatoriske og strategiske planer for fremtiden.

Jan Reifling, Fynske Bank
Jan Reifling, Fynske Bank Fynske Bank

Der er nu sat navn på Fynske Banks nye regionsdirektør for Odense-området.

Det bliver den erfarne bankmand Jan Reifling, som tager mere end 30 års erfaring med både ledelse og forretningsudvikling med sig i den nye stilling.

Senest har Reifling været 12 år i Danske Bank som blandt andet regionsdirektør for erhvervsområdet, hvor han havde ansvaret for bankens erhvervsaktiviteter på Fyn. Han har desuden været erhvervskundedirektør samme sted og leder af Storkundeafdeling Fyn i Nordea.

- Jeg ser frem til at arbejde i en bank, som er helt tæt på kundernes hverdag og til stede i de lokalsamfund, hvor vi lever vores liv. Jeg kan i høj grad spejle mig i Fynske Banks værdisæt, og der er ingen tvivl om, at min nye arbejdsplads og Fonden for Fynske Bank gør en stor og mærkbar forskel for kunst, kultur, sport og foreningsliv. Det tiltaler mig meget, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Jan Reifling.

Som regionsdirektør bliver han en del af bankens øverste ledelsesgruppe og får blandt andet til opgave at understøtte den organisatoriske udvikling og drive den forretningsmæssige vækst.

Stort forretningsmæssigt potentiale

Med ansættelsen har Fynske Bank fået en kapacitet med netop de kompetencer, banken har brug for, lyder det fra administrerende direktør Henning Dam.

- Jan har et enormt markedskendskab, er et velkendt ansigt i det odenseanske og fynske erhvervsliv og forstår at tænke ambitiøst i udviklingsprocesser og levere på ambitionerne. Sammen med ham er vi godt rustet til at levere de bedste løsninger til vores nuværende kunder og samtidig tiltrække nye. Jeg er meget glad for at have ham med ombord, siger han.

Henning Dam peger på, at Fynske Bank blandt andet skal arbejde målrettet med at styrke bankens kendskabsgrad og med at positionere sig stærkere overfor både erhvervs- og privatkunder.

- Fynske Bank er i forvejen en superattraktiv mulighed, hvis man overvejer at skifte bank, men for at forløse vores potentiale er det klart, at vi skal benytte enhver lejlighed til at fortælle om vores løsninger og værdier. I den forbindelse tror jeg, det bliver en fordel, at jeg altid har dyrket netværk og arbejdet med relationer i og uden for bankverdenen, og den styrke glæder jeg mig til at sætte i spil, siger Jan Reifling.

Privat bor han i Odense med sin kone, som han har to voksne sønner med. Han spiller golf, dyrker spinning og står på ski, og så bruger han fritiden i en række erhvervsnetværk på Fyn.

Blå bog: Jan Reifling

Bor i Odense med sin kone og sammen har de 2 voksne sønner.

Var regionsdirektør for erhvervsområdet i Danske Bank med ansvar for erhvervsaktiviteter på Fyn i perioden 2016-2024.

Erhvervskundedirektør i Danske Bank fra 2012-2016.

Leder af Nordea Storkundeafdeling Fyn i perioden 2008-2012.

Færdiggjorde sin HD i regnskab og økonomistyring ved Odense Universitet i 1993 og sin bestyrelsesuddannelse ved Aarhus Business School i 2023.

Han bruger fritiden på golf, spinning og skisport foruden deltagelse i en række erhvervsnetværk på Fyn.

Kontakter

Jan Reifling, tlf. 20 34 09 96, mail: jre@fynskebank.dk
Henning Dam, tlf. 62 17 65 00, hd@fynskebank.dk

Billeder

Jan Reifling, Fynske Bank
Jan Reifling, Fynske Bank
Download
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye