Installatørgruppen

Vest-El A/S bliver en del af InstallatørGruppen

Del

Den vestjyske el-forretning, Vest-El, er nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder. Virksomheden udgør derfor en del af de nu 23 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Fra venstre mod højre: Peter Frandsen, Kasper Byskov, Steen Møller Christensen, Jesper Lynge
Fra venstre mod højre: Peter Frandsen, Kasper Byskov, Steen Møller Christensen, Jesper Lynge

Vest-El er en vestjysk el-forretning med lokationer i Hvide Sande og Thyborøn. Virksomheden er stiftet i 2012 og består i dag af fire virksomheder, som er gået sammen; Orla Jensen A/S, Niels Jørgen Vinter A/S, HSR Skibsradio ApS og TSR Electronic A/S.  

Vest-El er specialiseret i maritime installationer samt opgaver indenfor erhvervsbyggeri og sommerhuse langs vestkysten. I dag beskæftiger virksomheden i alt 45 ansatte og har fordelt ejerskabet hos 6 ejerledere, heriblandt Kasper Byskov og Steen Møller Christensen.

Kasper Byskov, Direktør i Vest-El: ”I en tid med større fokus på bl.a. VE løsninger, bæredygtighed og større krav til dokumentation ser vi store fordele i at blive en del af InstallatørGruppen. Den lokale og decentraliserede driftsmodel har været altafgørende for denne proces for hele ejerkredsen. Ved at blive en del af noget større opnår vi nu muligheden for stordriftsfordele, mens vi stadig beholder vores vanlige lokale drift med de samme folk ved roret. Samarbejdet på tværs af InstallatørGruppen og ligeledes muligheden for at styrke vores kompetencer ser vi potentiale i, hvilket vi forventer vil være til stor glæde for os, vores medarbejdere og ikke mindst for vores gode kunder og relationer gennem generationer.

Med Vest-El består InstallatørGruppen nu af 23 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,3 mia. og mere end 1300 medarbejdere.

Peter Frandsen, Direktør i InstallatørGruppen: ”Vi er meget glade for at byde Vest-El velkommen i InstallatørGruppen. Med deres ekspertise indenfor maritime installationer og erfaring indenfor både erhvervsbyggeri og sommerhuse vil de bidrage positivt til vores fremtidige vækst og udvikling. Denne udvidelse sikrer både vores tilstedeværelse i Jylland og styrker vores samlede kompetencer indenfor el. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen beholder Vest-El deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, lokationer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Peter Frandsen, Kasper Byskov, Steen Møller Christensen, Jesper Lynge
Peter Frandsen, Kasper Byskov, Steen Møller Christensen, Jesper Lynge
Download

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

InstallatørGruppen og Bodil Energi indgår partnerskabsaftale om bæredygtig energi7.3.2024 14:30:00 CET | Pressemeddelelse

InstallatørGruppen og Bodil Energi har indgået en partnerskabsaftale som led i deres fælles ambition om at øge farten på den grønne omstilling blandt de danske boligejere. InstallatørGruppen køber samtidigt 10% af aktierne i Bodil Energi og bliver dermed del af ejerkredsen bag virksomheden. Partnerskabet og investeringen markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder for at udbrede energirigtige løsninger til de danske boligejere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye