Installatørgruppen

Knud Jensen VVS bliver en del af InstallatørGruppen

Del

VVS-virksomheden fra Sydsjælland, Knud Jensen VVS A/S, bliver den nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder. Virksomheden kommer derfor til at udgøre en del af de nu 24 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Jesper Leen Jensen (Områdechef, InstallatørGruppen) og Christian Olsen (Direktør, Knud Jensen VVS)
Jesper Leen Jensen (Områdechef, InstallatørGruppen) og Christian Olsen (Direktør, Knud Jensen VVS)

Knud Jensen VVS A/S er en VVS-virksomhed med afdelinger i Havdrup, Præstø, Næstved og Faxe Ladeplads. Virksomheden udfører alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde samt rådgivning inden for energibesparelse. Kunder er både private, erhverv og offentlige institutioner. Den sjællandske virksomhed blev etableret i 1927 og ejes i dag af Christian Olsen.  

Christian Olsen, direktør i Knud Jensen VVS A/S: ”At blive en del af InstallatørGruppen giver os styrke og flere muskler på den grønne omstilling. Samtidig løfter vi vores virksomhed til næste niveau på ESG. Vi kan herved fortsætte vores gode udvikling på medarbejder- og kundetilfredshed samt rentabilitet.”

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen beholder Knud Jensen VVS A/S deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, kontor og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Peter Frandsen, Direktør i InstallatørGruppen: ”Vi er meget glade for at byde ledelse og medarbejdere i Knud Jensen VVS A/S velkomne i Gruppen. Med deres kernekompetencer og stærke position i lokalmiljøet styrker vi InstallatørGruppens vvs-kompetencer samt vores tilstedeværelse på Sydsjælland. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Med Knud Jensen VVS A/S består InstallatørGruppen af mere end 20 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,5 mia. og mere end 1400 medarbejdere.

Nøgleord

Kontakter

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye