Næstved Bibliotek og Borgerservice

Sommerferieaktiviteter i børnebiblioteket

Del

Børnebiblioteket i Næstved bugner af sommerferieaktiviteter i juli måned, når vi afholder hele 22 arrangementer med fokus på dyrenes verden. Der venter mange gode oplevelser til de børn, der vælger at bruge noget af deres ferie på biblioteket.

Dekorativt
Dyrene er i fokus i det store sommerferieprogram Næstved Bibliotek

Tag mor, far, bedstemor, bedstefar, tante eller onkel i hånden og kom ned og mød dyrene på Næstved Bibliotek i hele juli måned.

Vi har nemlig fokus på dyrenes verden, og her er der mulighed for at opleve en masse.

Quiz og lær om dyr

Vi skal på bevægelses-fantasirejser, quizze om dyr, fordybe os i en bog eller et kreativt projekt, tage på en rejse rundt i børnebiblioteket, lære en masse nyt om dyrene og selvfølgeligt blive inspireret til selv at skabe egne læseoplevelser.

Se det fulde program på www.naesbib.dk og udvælg dine favoritter. Alle arrangementer er gratis og uden tilmelding. Vi glæder os til at se dig på Næstved Bibliotek.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Dekorativt
Dyrene er i fokus i det store sommerferieprogram
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye