FORCE Technology

Ny CEO for FORCE Technology

Del

1. oktober tiltræder Tommy Bysted som ny CEO for GTS-instituttet FORCE Technology. Han kommer fra en stilling som Senior Vice President i Kamstrup A/S.

FORCE Technology får 1. oktober ny CEO, når Tommy Bysted tiltræder efter en karriere med ledende poster i danske teknologivirksomheder som FOSS, Radiometer Medical, Teledyne RESON og senest som teknologidirektør hos Kamstrup. Hans kombinerede kommercielle og tekniske baggrund skal medvirke til at forløse et endnu større potentiale i GTS-instituttet.

”Tommy Bysted kommer til FORCE Technology med den rette kombination af viden om vores kunder og fagligheder, samt synlige resultater fra sit arbejde med dygtige videnmedarbejdere, skabelse af fælles kultur og forandringsledelse. Det er vigtige kompetencer i rollen som CEO for FORCE Technology,” begrunder bestyrelsesformand Jesper Haugaard.

”Vi står efter første halvår af 2024 med et af de bedste resultater i virksomhedens historie, der danner et godt fundament for den fortsatte udvikling af FORCE Technology. Vi er i gang med en grøn og digital transformation, hvor vores indsats skal styrke dansk erhvervsliv i fortsat at være de bedste inden for bl.a. farma, vindenergi og Power-to-X.”

Når Tommy Bysted tiltræder til efteråret, bliver det med både ambitioner og ydmyghed.

”FORCE Technology har som industriens GTS-institut hjulpet med teknologiske transformationer siden 1940 og spiller således en helt central rolle for innovationsevnen i dansk erhvervsliv og samfund. I en verden præget af store teknologiske muligheder, men også udfordringer, skal vi fortsat være de dygtigste i vores felt med fokus på at gøre vores kunder teknologiledende, konkurrencedygtige og modstandsdygtige,” fortæller Tommy Bysted.

”Jeg glæder mig særligt til at arbejde med alle de dygtige medarbejdere og ledere. Forudsætningen for at kunne skabe værdi for andre er at have en sund organisation med høj trivsel, høj faglighed, en stærk kultur og evnen til at levere resultater,” fortsætter Tommy Bysted.

Med mere end 7.000 kunder årligt servicerer FORCE Technology som GTS-institut størstedelen af dansk industri inden for risikominimering og anvendelse af teknologi bl.a. baseret på test, inspektion og rådgivning. Det seneste år har virksomheden øget sin omsætning, kundeantal og forskning- og udviklingsindsats – og har en særlig rolle i at sikre en grøn og digital omstilling inden for bl.a. vindenergi, Power-to-X, CCUS og life science.

Kontakter

Billeder

Om FORCE Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen8.5.2023 15:21:31 CEST | Pressemeddelelse

Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye