FORCE Technology

Presseinvitation: Verdens største lukkede MEGA loop bliver indviet i Vejen

Del
Den 12. maj bliver MEGA loop indviet. Det er verdens største lukkede loop til kalibrering af industrielle flowmålere. Loopet ligger i Vejen i Jylland, og det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i FORCE Technology. MEGA loop kan også håndtere kalibrering med brintblandinger, som er en væsentlig forudsætning for at være parat til at indgå i ambitionen om udbredelsen af Power-to-X i Danmark.

Pressen er velkommen til at deltage i indvielsen af MEGA loop fredag den 12. maj kl. 14.30 – 17.00.

Med udvidelsen af loopet, er der sket mere end en fordobling af kapaciteten i de eksisterende faciliteter, som dermed bliver verdens største. Udvidelsen tiltrækker internationale kunder og arbejdskraft til området. Samtidig er det en investering i fremtidens energiforsyning og forsyningssikkerhed ligesom loopet også bidrager til at afregningen af energiforbruget bliver så præcis som muligt.

Indvielsen bliver bl.a. markeret med en åbningsceremoni med taler fra politiske og faglige aktører og et indblik i teknologien og historien bag MEGA loop. Der bliver også mulighed for en kort rundvisning i MEGA loop.

Tid og sted

Fredag d. 12. maj kl. 14.30-17
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen

Program

Kl.14.30 – 15.00   

Ankomst og udstillingen åbner

Kl.15.00 – 15.45   

Åbningsceremoni

Velkommen til MEGA loop – en investering i fremtidens sikre og                                        grønnere forsyningsnet

Hanne Christensen, CEO, FORCE Technology


Vejen Kommune – et knudepunkt for den grønne omstilling i Syd- og Sønderjylland

Frank Schmidt-Hansen, Borgmester, Vejen Kommune


Betydningen af at være klar til Power-to-X 

Thea Larsen, CEO, Dansk Gasteknisk Center

Kl. 15.45 – 17.00

Besøg i MEGA loop, netværk, kaffe og mulighed for interviews


Kl. 17.00

Ceremonien slutter


Tilmelding

Det er gratis at deltage, men af sikkerhedsmæssige årsager beder vi om, at I tilmelder jer  hos Ana Petrina på apt@force.dk senest torsdag d. 11. maj.

Vi ser frem til at tage imod jer på fredag den 12. maj.

FAKTA OM MEGA LOOP

• MEGA loop er det største lukkede loop af sin art i verden.

• Loopet kan kalibrere med et flow på op til 65.000 m3 i timen.

• Anlægget kan kalibrere målerstørrelser fra 2" til 60". En 2"-måler har en diameter på 0,05 meter og en 60”-måler har en indvendig diameter på ca. 1,5 meter

• MEGA loopet er over dobbelt så stort, som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i  FORCE Technology.

• MEGA loop laver præcise kalibreringer, som sikrer, at flowmålere bliver kalibreret og ind-  stillet til at måle og afregne flow, som fx naturgas, biogas og på længere sigt            brintblandinger på op til 25 %, så nøjagtigt som muligt.

• Investeringen i udvidelsen af MEGA loop er FORCE Technologys hidtil største.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye