Klimarådet

Nyt notat fra Klimarådet d. 13. juni

Del

I et nyt vurderingsnotat kommenterer Klimarådet på Energistyrelsens globale afrapportering. Vurderingsnotatet er nu tilgængeligt for journalister i klausuleret form.

Torsdag d. 13. juni kl. 10 offentliggør Klimarådet sine kommentarer til Energistyrelsens årlige globale afrapportering. Den globale afrapportering er den officielle status over, hvordan danske forbrugere, virksomheder og myndigheder påvirker drivhusgasudledningerne uden for Danmarks grænser, og Klimarådet skal hvert år kommentere afrapporteringen.

Et klausuleret vurderingsnotat er nu tilgængeligt for journalister.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af notatet, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview, kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye