Vejdirektoratet

Nordgående frakørsel ved <58> Hedensted bliver spærret i fire nætter

Del

Fra mandag den 17. juni til torsdag den 20. juni spærrer Vejdirektoratet den nordgående frakørsel ved <58> Hedensted på E45 Østjyske Motorvej mellem klokken 19:00 og 06:00. Spærringen skyldes arbejdet med at udvide motorvejen med et 3. spor.

Vejdirektoratet er i gang med at udvide E45-motorvejen mellem Vejle og Skanderborg med et 3. spor. I den forbindelse skal de store til- og frakørselsramper langs strækningen også udbygges.

Som optakt til udbygningen af <58> Hedensted skal en af ramperne forstærkes, så trafikken kan omlægges.

Det betyder, at den nordgående frakørsel vil være spærret i aften- og nattetimerne fra mandag den 17. juni til torsdag den 20. juni. 

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for frakørsel <58> Hedensted i nordgående retning på E45 mellem klokken 19:00 og 06:00 på følgende fire dage:

  • Mandag den 17. juni
  • Tirsdag den 18. juni
  • Onsdag den 19. juni
  • Torsdag den 20. juni

Trafikanter må i perioden benytte andre afkørsler. Der vil være skiltet for spærring.

Et ekstra spor på E45 

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye