3 Danmark

3 leverer besøgstal: Så mange besøgte Royal Run

Del

Royal Run er netop løbet af stablen, og i den forbindelse har det populære motionsevent bestilt en analyse fra Teleselskabet 3 af, hvor mange besøgende der deltog ved de fem Royal Run-løb.

Foto og copyright: Matthew James Harrison/Royal Run

3 har ved hjælp af anonymiserede mobilitetsdata trukket fra deres landsdækkende 5G-netværk lavet et estimat af, hvor mange, der besøgte dette års Royal Run, som blev holdt mandag 2. pinsedag i fem danske byer over hele landet. 

“Det er notorisk svært at vurdere, hvor mange mennesker, der deltager til offentlige arrangementer, hvor der ikke kræves billet. Men hos 3 har vi udviklet et værktøj, hvor vi via vores telenetværk kan trække anonymiserede og aggregerede data, der viser, hvor mange mennesker, der befinder sig i et bestemt område på et bestemt tidspunkt. Derfor kan vi levere indsigter som f.eks. besøgstal til Royal Run, ” siger Jeppe Waidtsløw, Head of Business Development hos 3. 

For de fem løbsområder fordelt i Aarhus, Brønderslev, Fredericia, København/Frederiksberg og Kalundborg, var der i deres mest besøgte time samlet stigning på 58,2% i forhold til, hvad 3 registrerede i eventområderne de samme timer 2. påskedag som også var en mandag og en helligdag.

 

By 

Mest besøgte time i løbsområdet, Royal Run 2024 

Mest besøgte time i løbsområdet, 2. påskedag. 

Stigning i procent  

Aarhus  

62.257  

44828  

38,9%  

Fredericia  

21.778  

7502  

190,3%  

KBH/Frederiksberg  

129.018  

86133  

49,8%  

Brønderslev  

11.066  

5441  

103,4%  

Kalundborg  

12.396  

5644  

119,6%  

Samlet  

236.515  

149.548  

58,2% 

“Vi har heldigvis altid set en stor opbakning til Royal Run i vores værtsbyer, men det er jo rigtig fint, at vi med tal også kan påvise og måle, hvor mange der faktisk kom og tog del i motionsfesten, også selvom de måske ikke selv skulle deltage. Den opbakning er vi naturligvis rigtig glade og stolte over,” siger administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund og medlem af Royal Runs styregruppe, Morten Mølholm Hansen.  

Sådan trækkes tallene: 

  • Daglig registreres og anonymiseres mere end 600.000.000 mobilsignaler til 3's netværk i Danmark. 

  • De anonymiserede og aggregerede mobilsignaler omsættes til mobilitetsbevægelser ved hjælp af en data science-baseret beregningsmodel, som 3 har udviklet (PinPoint). 

  • Vores analyser gøres repræsentative for hele Danmark og leveret i dashboards og rapporter. 

Du kan læse mere om 3Insights her

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,6 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 75 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye