Erhvervshus Nordjylland

TalkBBQ vender tilbage til Aalborg

Del

Hvad er det værd at have et fantastisk produkt, hvis det ikke matcher kundernes behov?

Masser af netværk mellem virksomheder til TalkBBQ

Når TalkBBQ besøger Aalborg tirsdag 4. juni 2024, bliver det med fokus på salg, markedsføring og produktudvikling blandt startups.

”Vi er glade for, at TechBBQ igen kommer til Nordjylland med deres Talk-koncept. Det er vigtigt, at vi tilbyder det nordjyske starupmiljø brede og tværgående events. Det giver energi og inspiration, og startups får mulighed for at dele deres rejse med andre. Alle der deltager på TalkBBQ får helt sikkert stof til eftertanke og vigtige takeaways med sig videre. Oveni får de en hyggelig aften med masser af energi, som TechBBQ er så kendt for at levere”, fortæller Helle Schrøder Madsen, der er projektleder i Erhvervshus Nordjylland.

Under overskriften ”Beyond development: pricing and marketing your solution to land your first customers” får deltagerne indsigt i at sælge og markedsføre varer eller ydelser overfor kunder. Det kommer til at foregå gennem netværksaktiviteter og i en paneldiskussion, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål til paneldeltagerne.

I paneldiskussionen vil erfarne brancheeksperter og succesrige iværksættere dele ud af deres ekspertise og tage fat på, hvordan man kan balancere produktudvikling med effektiv markedsføring. Panelet kommer ind på førstegangspriser, udvikling af en salgsstrategi og marketingprincipper. Derudover vil paneldeltagerne dele tips ud om at opbygge relationer med investorer og udnytte kommercielle muligheder.

TalkBBQ er en del af TechBBQ, som er partner i accelerator programmet Beyond Beta, der hjælper de mest lovende startups i Danmark med at skalere deres virksomhed. Det er anden gang, at TalkBBQ besøger Aalborg.

TalkBBQ afholdes i Odd Fellow Palæet, Boulevarden 20, 9000 Aalborg tirsdag 4. juni 2024 klokken 16.30 til 20.00. Arrangementet er gratis, og der er plads til ca. 100 deltagere. 

Læs mere om TalkBBQ her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland en en del af nordjyske erhvervsfremme og tilbyder gratis og uvildig vejledning til alle små- og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Virksomhederne kan få kortlagt deres udviklingsmuligheder af uvildige forretningsudviklere med specialiseret viden inden for områder som: Digitalisering, Grøn omstilling, Internationalisering og Arbejdskraft.

Erhvervshus Nordjylland er knudepunkt i nordjysk erhvervsfremme, og kan åbne dørene for virksomheder til et stort netværk af øvrige offentlige og private aktører. Derudover er Erhvervshus Nordjylland operatør på programmer, der gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb i samarbejde med private rådgivere.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

Ét spørgsmål fik Mai til at trodse tvivlen og blive succesfuld iværksætter8.3.2024 10:50:06 CET | Pressemeddelelse

Iværksætterlysten blandt danske kvinder er steget med 3% på et år, alligevel udgør kvindelige iværksættere kun en fjerdedel af danske iværksættere. En analyse fra Dansk Erhverv peger på, at yngre kvinder tvivler på egne kompetencer, og det kan være en af årsagerne til, at så få kvinder udlever drømme om egen virksomhed. Mai Brink blev iværksætter for godt tre år siden og kender til tvivlen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye