STARK Group A/S

STARK Group styrker sit forretningsnetværk i Norge

Del

STARK Group’s norske virksomhed, Neumann bygg, styrker sin position og tilstedeværelse i landets tredjestørste by, Stavanger. Denne nye forretning er den anden ud af tre planlagte åbninger i Norge inden for en periode på tre måneder.

Denne nye tilføjelse til Neumanns portefølje er den tredje i regionen og repræsenterer en yderligere investering i vækstområder omkring de større byer.

CEO i STARK Group, Søren P. Olesen siger:

”Vi har gennem de seneste år investeret i vores forretningsnetværk. Med denne åbning i Stavanger forstærker vi ikke kun vores position i en nøgleregion i Norge, men opnår også en strategisk placering, der sikrer effektiv service til vores kunder.”

Åbningen af forretningen i Stavanger markerer STARK Groups anden forretningsåbning i Norge inden for seks måneder og koncernens 11. i samme periode. Dette er et vigtigt skridt i virksomhedens vækststrategi og understreger dens fortsatte engagement i at styrke sin position på tværs af markeder.

Kontakter

Om STARK Group

STARK Group er den førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig proforma omsætning på mere end EUR 8 mia. (i DKK 60 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye