STARK Group A/S

STARK Group styrker sin tilstedeværelse i Finland

Del

STARK Groups finske virksomhed, STARK Suomi, opruster sin tilstedeværelse og position i landets tiendestørste by, Pori. Her åbner virksomheden en ny forretning, der markerer endnu en investering i vækstområderne omkring de større byer. 

CEO i STARK Group, Søren P. Olesen siger:

”Med åbningen af forretningen i Pori forbedrer vi tilbuddet til vores finske kunder, der strækker sig fra de nordlige til sydlige regioner. Den strategiske placering af denne forretning styrker vores netværk betydeligt og sikrer samtidigt et godt og effektivt flow for vores kunder,”

"Selvom byggebranchen i Finland kan virke udfordret, fortsætter vi med investering og løbende forbedringer af vores forretningsnetværk for at kunne servicere de professionelle håndværkere i hele Finland.”

Den nye forretning i Pori, som strækker sig over ca. 8.200 kvadratmeter, markerer STARK Groups tredje forretningsåbning i Finland inden for seks måneder og koncernens tiende i samme periode. Dette er et centralt skridt i virksomhedens vækststrategi og vidner om et fortsat engagement i at styrke sin position på tværs af markeder.

Kontakter

Billeder

Om STARK Group

STARK Group er den førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig proforma omsætning på mere end EUR 8 mia. (i DKK 60 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder. 

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye