Cepos

Mia Amalie Holstein vender tilbage til CEPOS som ny cheføkonom

Del

Mia Amalie Holstein tiltræder som ny cheføkonom i CEPOS d. 1. juni

Mia Amalie Holstein
Mia Amalie Holstein Foto: Ulrik Jantzen

CEPOS får ny cheføkonom, og det er et velkendt ansigt, der vender tilbage til Landgreven 3. 

Mia Amalie Holstein, der de seneste to år i træk har været nomineret til Berlingskes prestigefyldte Fonsmark-pris, har nemlig tidligere været ansat som velfærdspolitisk chef i CEPOS og har i en lang årrække været en markant stemme i medierne for den borgerlig-liberale tænketank.

“For mig er det et stort privilegium at vende tilbage til CEPOS. Jeg brænder for at bidrage til samfundsudviklingen gennem stærke, relevante analyser og med politiske løsninger, der kan være med til at forme vores fremtid. Som borgerlig er der ingen bedre platform at gøre dette fra end CEPOS,” siger Mia Amalie Holstein, kommende cheføkonom i CEPOS.

Rollen som cheføkonom er ikke ny for Mia Amalie Holstein, der blandt andet har en fortid som cheføkonom i både Rockwool Fonden og SMVdanmark. Nu er hun altså tilbage, og det glæder CEPOS’ kommende cheføkonom.

“CEPOS er en helt central institution i vores samfund. Her sætter man det lange lys på og udfordrer konventionelle opfattelser gennem konstruktive debatter, der inspirerer til forandring. Jeg glæder mig til – sammen med mine kollegaer i CEPOS – at kæmpe for individuel frihed, ansvarlig offentlig forvaltning og økonomisk vækst med det mål at gøre Danmark til et endnu bedre sted at leve og arbejde,” siger Mia Amalie Holstein, kommende cheføkonom i CEPOS.

Tilgangen af Mia Amalie Holstein glæder direktør i CEPOS Jes Brinchmann.

”Med Mia får vi en meget dygtig økonom, fremragende kommunikator og en kendt stemme fra den borgerlige samfundsdebat. Hun skal i høj grad tegne butikken udadtil, og jeg er meget glad og stolt af, at vi er lykkedes med at tiltrække en så stor kapacitet som Mia til CEPOS. I al beskedenhed mener jeg, at der er tale om lidt af et scoop,” siger Jes Brinchmann, direktør i CEPOS.

Mia Amalie Holstein overtager stillingen som cheføkonom fra Jørgen Sloth, der fortsætter i CEPOS som seniorøkonom.

For uddybende kommentarer bedes du rette kontakt til pressechef i CEPOS Jens Holmberg på 53 53 32 61.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Cepos

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cepos

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye