3 Danmark

3 udvider ‘3LikeNew’ - lancerer genanvendte telefoner til virksomheder

Del

3 lancerede i februar muligheden for at købe genanvendte telefoner til privatkunder. Men nu gør teleselskabet det også til en mulighed for erhvervskunder at købe genanvendte mobiler til deres ansatte til en favorabel pris.

3 lancerer nu køb af genanvendte telefoner til erhvervskunder under “3LikeNew”-navnet. Her samarbejder teleselskabet med virksomheden Foxway, der lever af at håndtere og genanvende elektronisk udstyr, som bl.a. tæller de genanvendte telefoner, erhvervskunder kan købe til en reduceret pris. 

“Det er et attraktivt tilbud for vores erhvervskunder, at de kan købe genanvendte telefoner i stedet for helt nye enheder til deres ansatte,” siger Chief Commercial Officer i 3, Marie-Louise. 

Efter at have åbnet for salg af genanvendte mobiler til privatkunder i begyndelsen af året, åbner teleselskabet nu for, at erhvervskunder også tilbydes samme mulighed.  

“Vi har set et større fokus på genanvendte telefoner hos privatkunder, og genanvendelse har fået en mere central betydning i samfundet idet hele taget. Derfor mener vi også, at tiden nu er inde til at tilbyde virksomheder, at de kan også kan købe genanvendte mobiltelefoner. Der er ingen grund til ikke at skulle udnytte muligheden for at genanvende,” siger Marie-Louise Back. 

Telefonerne har samme garanti som nye telefoner, og leveres af Foxway i den stand, der kaldes 'Grade B’, dvs. at en telefon kan have mindre skrammer og mærker, og har en batterilevetid på min. 80% af den levetid, som en ny telefon ville have.  

I første omgang tilbydes et begrænset udvalg af genanvendte telefoner til både 3’s privatkunder og virksomhedskunder, men 3 vil løbende evaluere sortimentet i denne produktkategori. 

3LikeNew lanceres online og i 3’s butikker i dag og kan købes her.

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,6 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 75 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye