Kristendemokraterne

Ny ledelse i KristenDemokratisk Ungdom - KDU

Del

På det nyligt afholdte ekstraordinære landsmøde har KristenDemokratisk Ungdom (KDU) markeret starten på en ny epoke med valget af en dynamisk og visionær ny ledelse. Med enstemmighed blev Magnus Rothmann, fra Vadum i Nordjylland, valgt til Landsformand, flankeret af Axel Ljungquist som politisk næstformand, Villiam Jacobsen som organisatorisk næstformand, og Christian Gerner som international sekretær.

Ung mand ved talerstol med mikrofon foran ham.
KDU landsformand Magnus Rothmann taler ved arrangement i Midtjylland Privatfoto Fri anvendelse

Den nye ledelse træder ind i rollerne på et tidspunkt, hvor organisationen søger at genopbygge og revitalisere efter de udfordringer, der fulgte med coronanedlukningerne og andre nylige prøvelser. Dette ledelsesskifte repræsenterer et friskt skud energi og engagement, med en klar intention om at styrke og fremme politik med rødder i de kristne værdier og den kristendemokratiske ideologi.

Magnus Rothmann, nyvalgt landsformand, udtrykte sin vision for fremtiden: "KristenDemokratisk Ungdom har nu ved det ekstraordinære landsmøde taget det første store skridt imod genopbyggelsen. Næste skridt er at KristenDemokratisk Ungdom skal have sin retmæssige plads tilbage på den ungdomspolitiske scene."

KristenDemokraternes landsformand, Jeppe Hedaa, støtter fuldt den nye ledelse og udtrykker sin taknemmelighed: "Magnus og hans hold bringer ny energi og perspektiver, der er essentielle for at realisere vores ambitioner. Jeg vil gerne takke Hanna-Maria Smed for hendes arbejde og dedikation gennem det stormvejr også KristenDemokratisk Ungdom har været igennem. Hun har holdt faklen tændt for KDU, og jeg har fuld tillid til, at den nye ledelse vil være fremragende repræsentanter for vores unge KristenDemokrater og vil styrke vores mission om at forme et mere retfærdigt samfund baseret på kristne værdier."

Denne nye ledelse står nu foran opgaven at implementere innovative strategier og styrke KDUs position i dansk ungdomspolitik. Med deres dedikation og fokus på kerneværdier ser fremtiden lys ud for KristenDemokratisk Ungdom.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ung mand med skov i baggrunden
KDU landsformand Magnus Rothmann
Download
KDU landsformand Magnus Rothmann ved KristenDemokraternes landsmøde i 2023
KDU landsformand Magnus Rothmann ved KristenDemokraternes landsmøde i 2023
Download

Links

Om KristenDemokratisk Ungdom (KDU)

KDU er et ungdomsparti, som orienterer sig op ad KristenDemokraterne, dedikeret til at fremme kristendemokratisk politik baseret på kristne værdier blandt unge i Danmark. Organisationen arbejder for at skabe politisk engagement og udvikle ledere, der er rustet til at møde fremtidens udfordringer med integritet og vision.

Om KristenDemokraterne

KristenDemokraterne i Danmark er et borgerligt parti, som fokuserer på samfundet gennem familien. Vi har et stort hjerte for naturen, miljøet, klimaet, de mest sårbare i samfundet og mener, at Danmark skal være et positivt bidrag til de svageste - også udenfor vores grænser. Vi bliver kaldt social-konservative og røde-borgerlige, men vi er baseret på en stærk og helt egen kristendemokratisk ideologi. Vi er medlemmer af EPP, som er den største gruppe i Europa-parlamentet.

Følg pressemeddelelser fra Kristendemokraterne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kristendemokraterne

KristenDemokraterne kritiserer regeringen for bestillingsarbejde22.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

To medlemmer fra Udvalget for en mere værdig død, har trukket sig, fordi de oplever udvalgets arbejde som bestillingsarbejde fra regeringen. Jesper Grud Rasmussen og Emma Helledie har fremført deres kritik i et åbent brev til sundhedsministeren, publiceret i Kristeligt Dagblad. De oplever, at der aldrig var et ønske om at skabe en åben dialog om emnet, men at udvalget skulle lave en plan for implementering af aktiv dødshjælp i Danmark. KristenDemokraterne finder det beskæmmende at være vidne til det magtspil, regeringen fører, hvor man udadtil lægger op til åben debat, men indadtil forventer en eksekvering af en allerede besluttet plan.

KristenDemokraterne forsvarer nuværende abortgrænse3.5.2024 08:23:54 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen og aftalepartierne har annonceret en aftale om ændring af abortlovgivningen, hvori det fremgår, at grænsen for fri abort nu hæves fra de nuværende 12 uger til 18 uger. Denne ændring er støttet af regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet og har opbakning fra et smalt flertal i Det Etiske Råd. KristenDemokraterne står fast på en grænse ved 12 uger, idet placeringen af denne grænse har en veldokumenteret effekt og har fungeret efter hensigten i 50 år. Samtidig mener vi, at der netop ikke eksisterer tilstrækkelig evidens for positive effekter ved en abortgrænse på 18 uger, hverken med hensyn til kvinden, fostret eller de etiske konsekvenser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye