Lidl Danmark

Lidl parat med åbningsdato for ny butik i Veri Centeret, Aarhus

Del

Lidl udvider tilstedeværelsen i Aarhus med dagligvarekædens ottende butik i byen, som den 16. maj åbner i Veri Centeret i Risskov. Kommende butikschef, Line Skov, glæder sig til at kæmpe om kundernes gunst med områdets andre dagligvarebutikker.

Kommende butikschef, Line Skov, har gennem de sidste tre år været forbi flere af Lidls butikker i Aarhus som souschef. Nu er hun parat til at overtage dagligvarekædens ottende og nyeste butik i Aarhus, når Lidl d. 16. maj åbner i Veri Centeret i Risskov.
Kommende butikschef, Line Skov, har gennem de sidste tre år været forbi flere af Lidls butikker i Aarhus som souschef. Nu er hun parat til at overtage dagligvarekædens ottende og nyeste butik i Aarhus, når Lidl d. 16. maj åbner i Veri Centeret i Risskov.

Lidl er glad for Aarhus. Det kan der ikke være nogen tvivl om, efter dagligvarekæden inden for blot et år har åbnet to butikker og et spritnyt hovedkontor i byen.

Nu melder kæden så endnu en åbningsdato ud. Denne gang for byens ottende Lidl-butik, der åbner d. 16. maj i Veri Centeret i krydset mellem Vejlby Ringvej og Grenåvej i Risskov.   

Åbningsfesten tyvstarter dog allerede aftenen før, hvor interesserede kan deltage i en naboaften fra kl.17-18. Her vil deltagerne kunne se den nye butik, nyde et glas vin og planlægge hvilke varer, de skal have med hjem dagen efter.

Selve åbningsdagen begynder kl. 7.30, hvor der bliver serveret smurte sandwich og kaffe før butikken officielt åbner med taler kl. 8.00. I butikken vil de fremmødte blive mødt af gode åbningstilbud, gavekort og smagsprøver på Lidls egne mærker.

Kendskab til alle byens kundetyper

For kommende butikschef i Lidl Veri Center, Line Skov, er det muligvis første gang, at netop den titel præger navneskiltet. Men det skal man ikke lade sig narre af. Hun har nemlig mange års erfaring som souschef i Lidl bag sig fordelt på Lidls andre Aarhus-butikker i Viby, Skejby og senest på Godsbanen i Lidls nye flagskibsbutik.

”Der er kæmpe forskel på butikkerne i Aarhus og hvilke typer kunder, der besøger dem, hvordan de interagerer med butikspersonalet og hvad de forventer af butikken,” fortæller 28-årige Line Skov, som nu skal styre Lidls seneste butik sammen med 19 kolleger håndplukket blandt butikspersonale fra byen og andre erfarne Lidl-folk. Hun tilføjer:

”Der er et meget varieret kundesegment i området omkring Veri Centeret med ung som gammel, mange børnefamilier og studerende, så jeg er sikker på, at min erfaring fra de andre Aarhus-butikker vil komme mig til gode. Uanset hvem der besøger os i butikken, står mit team og jeg parat til give dem en god oplevelse. Vi glæder os meget til at byde alle inden for.”

Lidl skiller sig ud fra konkurrenterne

Med sit indtog i Veri Centeret føjes Lidl til en lang liste af indkøbsmuligheder i Vejlby-Risskov, hvoraf de fleste er centreret omkring indkøbscenteret. Konkurrencen skræmmer dog ikke Line Skov:

”Vi har meget nyt at tilbyde kunderne i området. Vi har for eksempel en uovertruffen bake-off afdeling, vores spændende landetemaer og en stor velassorteret frugt- og grøntafdeling, som vi får leveret til dagligt. Jeg tror også, at brugerne af fitnesscenteret på første sal vil sætte pris på vores meget populære udvalg af proteinprodukter. Så der er grunde nok til at være nysgerrig på den nye butik,” siger hun med et smil.

På et område adskiller centerets nyeste butik sig dog markant fra resten: Den er nemlig tobak- og nikotinfri. Det sker som et led i, at Lidl frem mod udgangen af 2028 udfaser tobak og nikotin helt i alle kædens butikker.

Samtidig er det kædens og byens tredje dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter. Det bringer glæde hos Kræftens Bekæmpelse, som følger Lidls udvikling tæt:  

 ”Vi er meget begejstrede for Lidls initiativ om at åbne flere tobaks- og nikotinfrie butikker i Danmark. Det er et vigtigt skridt på vejen til at sikre en røgfri fremtid. Vi skal sammen arbejde for at begrænse tilgængeligheden af tobaks- og nikotinprodukter - ikke mindst for vores børn og unge,” siger Hans Skou, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Aarhus.

Hvis du gerne vil møde Line Skov, hendes team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den i Veri Center Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl fjerner yderligere 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment31.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sidste år fjernede Lidl som den første dagligvarekæde i Danmark 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment som et skridt mod at stoppe salget af disse produkter i kædens butikker inden udgangen af 2028. Siden tiltaget har kæden også åbnet 20 tobak- og nikotinfrie butikker, og nu begrænser Lidl tilgængeligheden yderligere ved at udfase endnu 20 % af sortimentet. Tilbagemeldingerne på initiativet er fortsat positive, og Lidl fortsætter sin indsats for at fremme danskernes sundhed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye