3 Danmark

Japan og Grønland tilføjet til 3LikeHome

Del

Nu kan 3’s kunder bekymringsfrit bruge mobilen, når de rejser til Japan og Grønland. Begge lande er nu tilføjet til 3LikeHome, som nu i hele 75 lande giver 3’s kunder mulighed for at bruge mobilen på samme vilkår som hjemme i Danmark uden farer for ekstra gebyrer. Derudover inkluderes også Egypten og Costa Rica til erhvervskunder.

For den rejseglade 3-kunde er der nu en ekstra grund til at overveje, om ferien skal gå til en af de to nyeste tilføjelser til 3’s liste af 3LikeHome-lande, når den næste rejse skal planlægges: Japan eller Grønland.

Det er nemlig ikke tilfældigt, at 3 tilføjer Japan og Grønland til den i forvejen lange liste af lande, man uden ekstraomkostninger kan bruge sin mobil i, som var man under hjemlige himmelstrøg. Det forklarer 3’s kommercielle direktør, Marie-Louise Back:

“I foråret 2024 er det ti år siden, vi gik i luften med 3LikeHome, og lige siden har det været et af vores største aktiver. Vi har derfor løbende udvidet listen af lande, hvor denne service er tilgængelig, og strategien har altid været den samme. Tilføjelsen af nye lande sker i takt med, hvad kunderne efterspørger, og derfor er vi glade for nu at kunne tilføje Japan og Grønland, som begge har ligget øverst på ønskelisten blandt kunderne.”

Ekstra lande til erhvervskunderne

De to nye 3LikeHome lande er sammen med de øvrige 73 3LikeHome-lande tilgængelige for både privat- og erhvervskunder. Med denne udvidelse får 3´s erhvervskunder dog mulighed for også at tilføje Egypten og Costa Rica via 3Pro Extra:

“For erhvervskunder med internationale forretninger, er der stor efterspørgsel på 3LikeHome til flere lande. I 3Pro Extra har vi ud over Japan og Grønland også udvidet med Egypten og Costa Rica, så vi i alt kommer op på at kunne tilbyde 96 lande til kunder med særlige behov for international telefoni,” siger Marie-Louise Back.

3 introducerede 3LikeHome i 2014, som gjorde det muligt at bruge sin telefon i seks forskellige lande, som hvis man var man i Danmark. Sidenhen er antallet af 3LikeHome-lande steget år for år, og tæller nu 75 lande til privatkunder og 96 til erhvervskunder med 3Pro Extra – herunder indtil flere af danskerne mest populære rejsedestinationer, inkl. hele EU, Storbritannien, USA, Tyrkiet, Thailand og mange flere.

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,6 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 75 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i et Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye