Kristendemokraterne

Prøv det politiske fællesskab i et år

Del

KristenDemokraterne introducerer nu et basismedlemskab, der tilbydes gratis det første år, som et skridt mod at styrke danskernes politiske engagement og bringe dem tættere på politikkens puls.

Landsformand Jeppe Hedaa udendørs med jakke på.
Landsformand Jeppe Hedaa åbner for flere medlemmer Filip Gielda Ingen restriktioner

Landsformand Jeppe Hedaa fremhæver, "I en tid hvor politiske partier mærker faldende medlemstal, tager vi initiativ til at invitere flere til at opleve vores fællesskab og værdier. Med dette tiltag ønsker vi at vende trenden og vise, at politik er for alle."

Jeppe Hedaa fortsætter, "Det skal være let og billigt at engagere sig politisk. Ved at tilbyde gratis medlemskab i det første år, håber vi at fjerne økonomiske barrierer og tilskynde en bredere deltagelse. Det er en kærkommen mulighed for enhver, der ønsker at lære os bedre at kende og blive en del af en bevægelse, der arbejder for hele Danmarks fremtid."

Organisatorisk næstformand Jesper Housgaard tilføjer, "Med vores nye basismedlemskab ønsker vi at sende et klart signal om, at vores døre står åbne. Vi ønsker at byde flere indenfor og lade dem opleve, hvordan det er at arbejde sammen om at forme fremtiden. Det er en invitation til at bidrage til vores fælles bedste og være med til at styrke nærdemokratiet og de lokale fællesskaber."

KristenDemokraterne ser frem til at byde nye medlemmer velkommen og sammen arbejde for et samfund, hvor politisk engagement og aktiv deltagelse er normen snarere end undtagelsen. "Det handler ikke kun om at være medlem af et parti, men om at være en aktiv del af demokratiet," slutter Jeppe Hedaa.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jesper Housgaard i jakkesæt udenfor ved Christiansborg
Organisatorisk næstformand Jesper Housgaard foran Christiansborg
Download

Links

Om KristenDemokraterne

KristenDemokraterne i Danmark er et borgerligt parti, som fokuserer på samfundet gennem familien. Vi har et stort hjerte for naturen, miljøet, klimaet, de mest sårbare i samfundet og mener, at Danmark skal være et positivt bidrag til de svageste - også udenfor vores grænser. Vi bliver kaldt social-konservative og røde-borgerlige, men vi er baseret på en stærk og helt egen kristendemokratisk ideologi. Vi er medlemmer af EPP, som er den største gruppe i Europa-parlamentet.

Følg pressemeddelelser fra Kristendemokraterne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kristendemokraterne

KristenDemokraterne kritiserer regeringen for bestillingsarbejde22.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

To medlemmer fra Udvalget for en mere værdig død, har trukket sig, fordi de oplever udvalgets arbejde som bestillingsarbejde fra regeringen. Jesper Grud Rasmussen og Emma Helledie har fremført deres kritik i et åbent brev til sundhedsministeren, publiceret i Kristeligt Dagblad. De oplever, at der aldrig var et ønske om at skabe en åben dialog om emnet, men at udvalget skulle lave en plan for implementering af aktiv dødshjælp i Danmark. KristenDemokraterne finder det beskæmmende at være vidne til det magtspil, regeringen fører, hvor man udadtil lægger op til åben debat, men indadtil forventer en eksekvering af en allerede besluttet plan.

KristenDemokraterne forsvarer nuværende abortgrænse3.5.2024 08:23:54 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen og aftalepartierne har annonceret en aftale om ændring af abortlovgivningen, hvori det fremgår, at grænsen for fri abort nu hæves fra de nuværende 12 uger til 18 uger. Denne ændring er støttet af regeringen, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet og har opbakning fra et smalt flertal i Det Etiske Råd. KristenDemokraterne står fast på en grænse ved 12 uger, idet placeringen af denne grænse har en veldokumenteret effekt og har fungeret efter hensigten i 50 år. Samtidig mener vi, at der netop ikke eksisterer tilstrækkelig evidens for positive effekter ved en abortgrænse på 18 uger, hverken med hensyn til kvinden, fostret eller de etiske konsekvenser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye