3 Danmark

3 vokser med mere end 19.000 kunder i første kvartal af 2024

Del

Teleselskabet 3 har haft godt gang i kundevæksten i første kvartal - ikke mindst pga. stor fremgang i antallet af internetkunder. Således er det samlede kundetal steget med 19.000 kunder i første kvartal. Kundefremgangen i første kvartal bringer dermed 3’s kundebase op på 1,608 mio. kunder.

Den store fremgang blandt internetkunderne reflekterer sig også i serviceomsætningen, der vokser med 26 mio. kr. ift. første kvartal sidste år. Det svarer til en vækst på 5 %.  

“Der sker mange ting i internetmarkedet herhjemme i øjeblikket, og derfor har vi sat alle sejl til for at vise nuværende og fremtidige kunder, hvor hurtig, stabil og lige til at bruge, 3’s internetløsning er. Som det eneste teleselskab i landet satser vi udelukkende på at levere internet gennem trådløs 5G. Det viser sig i kundevæksten, samtidig med at resten af forretningen også har holdt kadencen,” konkluderer Regional CEO for 3 i Danmark, Sverige og Østrig, Morten Christiansen. 

5G-satsningen er ikke kun god for 3’s kunder og 3, fortæller Morten Christiansen: 

”5G er afgørende for digitaliseringen af Danmark og Europa. 5G vil være en kæmpe motor i jobskabelsen i hele Europa og kommer til at være afgørende for vækst og velstand. Vi er stolte af at være med til at drive den udvikling,” siger Morten Christiansen.  

Udover god vækst i kundebasen er 3’s EBITDA vokset med 48 mio. kr. sammenlignet med samme periode sidste år. 

“Vi har investeret benhårdt i at udbrede vores 5G-internet til hele Danmark, så vi kan tilbyde endnu flere danskere vores 5G-løsning. Vi er meget langt, og det afspejler sig også positivt i regnskabet. Vi glæder os over, at vores EBITDA igen har fået vokseværk. Det skyldes bl.a., at vi nu er så langt med netværksinvesteringerne og selvfølgelig også den meget positive vækst i antallet af kunder og særligt internetkunder, ” siger Morten Christiansen.

Nøgletal for 3 i første kvartal, 2024: 

Nye kunder: +19.000  

Samlet kundebase: 1,608 mio. kunder 

Omsætning: 691 mDKK 

Serviceomsætning: 506 mDKK 

Driftsresultat før afskrivninger (EBITDA): 184 mDKK

Om regnskabstallene: 

Disse tal vil indgå i 3 Danmarks årsregnskab for 2024 og rapportering til de danske myndigheder. Bemærk, at kundetallene afviger fra det regnskab, som 3’s ene ejer Investor AB i Sverige offentliggør i dag. Der er forskel på de to opgørelser, da Investor AB opgør antallet af kunder på en anderledes måde, end 3 gør i Danmark. Forskellen ligger i, hvornår en kunde kategoriseres som aktiv og dermed skal tælles med. På den baggrund anbefaler vi, at danske medier, analytikere mv. tager udgangspunkt i nærværende udmelding fra 3.

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,6 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 73 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye