Dana Lim

Dana Lim styrker industriafdelingen med stærk profil

Del

For at styrke den kommercielle organisation yderligere henter Dana Lim en ny stærk profil ind som salgsdirektør i industriafdelingen.

Dana Lim er med årene blevet en stor international aktør med datterselskaber i Sverige, Polen, Litauen, Ukraine, Norge og Finland, hvor salget af industriprodukter vækster i mange af landene. Derfor mander Dana Lim nu op med Morten Bremer Mølgaard som ny salgsdirektør i industriafdelingen.

Morten Bremer Mølgaard bliver fremadrettet ansvarlig for hele industrisegmentet i de markeder, Dana Lim er til stede i såvel ind- og udland, hvor han skal sikre afdelingens ambitiøse vækststrategi.

Morten Bremer Mølgaard kommer med en stor og mangeårig international erfaring inden for salg og ledelse. Senest har han i 21 år været en del af den amerikanske virksomhed Ecolab, verdens største producent af industrielle rengøringsmidler, hvor han var nordisk ansvarlig for to forretningsenheder og Country Manager i Danmark.  

Et marked med stort potentiale

I sin nye stilling skal Morten Bremer Mølgaard være med til yderligere at styrke Dana Lims kommercielle profil i et internationalt marked med stort potentiale indenfor de industrisegmenter, hvor teamet har store kompetencer. Han skal således samle hele industriteamet på tværs af landegrænser og sikre, at de som én enhed arbejder for at imødekomme afdelingens vækststrategi og vækstambitioner.

“Jeg er blevet en del af en utrolig stærk kultur, hvor det er tydeligt at mærke, at der er et enormt engagement hos de folk, jeg skal være leder for. Jeg ser derfor meget frem til at bygge videre på en i forvejen stærk salgsorganisation, og til at samle hele industriafdelingen på tværs af landegrænser for at sikre, at vi når vores mål, forløser de uudnyttede potentialer og dermed vækster yderligere,” fortæller Morten Bremer Mølgaard.  

Kontakter

Billeder

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye