Dana Lim

25-års jubilar hos Dana Lim

Del
Den 1. juli 2023 kunne Morten Revsbech fejre sit 25-års jubilæum hos Dana Lim, hvor han er teknisk konsulent.

Den 56-årige Morten Revsbech begyndte sin karriere hos Fjordvejs Maskinfabrik A/S i 1987. Herefter han kom til Aage Østergaard Møbelindustri A/S, hvor han begyndte som maskinoperatør, mens han sideløbende tog en uddannelse som værkfører på Dansk Teknologisk Institut og fik senere titlen som værkfører.

I 1998 fik han job hos industrilimsproducenten PKI Supply i Fredericia som konsulent og i takt med at den danske træindustri flyttede til udlandet fik Morten Revsbech ansvar for eksport og han opbyggede selv eksportsalget i Estland. Herefter kom lande som Letland Litauen, Sverige, Irland, England og Island til.

Dana Lim opkøbte PKI Supply i januar 2021, hvor Morten Revsbech blev en del af virksomheden med hovedsæde i Køge. Her var han fortsat ansvarlig for eksporten til primært de baltiske lande.

Privat bor Morten Revsbech i Jebjerg nær Skive med sin kone Hanne og til sammen har de tre børn. Fritiden går med familie, de snart fem børnebørn og en runde golf, når tiden tillader det.  

Morten Revsbech er også bankrådsmedlem i Spar Nord i Skive, ligesom han har en stor interesse for det lokalsamfund, han er en del af.

Jubilæet blev markeret internt i Dana Lim efter ønske fra Morten Revsbech.

Billeder

Information om Dana Lim

Dana Lim
Københavnsvej 220
4600 Køge

http://www.danalim.dk

For mere information kontakt venligst:
Rass Gottschalck, marketingchef, på tlf. 2910 4466 eller mail: rg@danalim.dk 

Følg pressemeddelelser fra Dana Lim

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dana Lim

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye