Dana Lim

Dana Lim lander internationalt agentur

Del
Et unikt samarbejde med den tyske leverandør LCM betyder, at Dana Lim nu har fået eksklusivitet til at sælge rengøringssystemer til kantlimningsmaskiner, som både er vandbaserede og VOC-fri i de nordiske lande Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Juni måned begyndte godt for limproducenten Dana Lim, som nu kan offentliggøre et helt nyt samarbejde med den tyske leverandør LCM. LCM er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i rengøringssystemer til kantlimning, og det unikke ved dem er, at de har udviklet et vandbaseret og VOC-frit system.

I Danmark, Norge, Sverige og Finland bliver det Dana Lim, som skal være distributør af de miljøvenlige rensningsprodukter. Et samarbejde, som kom i stand for nyligt.

- Vi er glade for at have fundet en stærk samarbejdspartner i Skandinavien, og det har vi fundet i Dana Lim. Udover at være fagligt kompetente og have stor erfaring med kantlimning, så har Dana Lim også et stærkt navn i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi ser derfor meget frem til vores samarbejde, siger Daniel Ludewig, managing director hos LCM.

Eksklusivitet i Danmark, Sverige, Norge og Finland
LCM har udviklet verdens første rengøringssystem til kantlimningsmaskiner, som er uden opløsningsmidler. Et vandbaseret og VOC-frit system, der kan rense helt i bund, og som ikke er til skade for miljø og arbejdsmiljø.


De fleste af de produkter, der benyttes i dag, er spritbaseret, ligesom der oftest skal bruges op til fem forskellige typer af rensemidler til at løse opgaven. Med de nye vandbaserede produkter skal der kun benyttes to typer af produkter, som er nemme at implementere i produktionen.

Det betyder, at de VOC-fri og vandbaserede systemer vil give færre stop i produktionen og samtidig optimere produktionen generelt. Dana Lim leverer fittings og udstyr til begge systemer.

Hos Dana Lim er glæden over det nye internationale samarbejde stor. Industrichef Troels Mølgaard lægger ikke skjul på, at det er et samarbejde, som Dana Lim forventer sig meget af.

- Vi er stolte af, at LCM har valgt os som samarbejdspartner i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor vi har fået eksklusivitet i alle fire lande. Vi kan mærke en efterspørgsel på rengøringsprodukter i den kvalitet, som LCM er kendt for. At de så samtidig har et system, som er vandbaseret og VOC-frit, passer godt ind i vores ambitioner om miljøvenlige løsninger og alternativer til industrien, siger Troels Mølgaard.

Den nye samarbejdsaftale er trådt i kraft, og Dana Lims kunder i ind- og udland kan derfor allerede nu købe rengøringsprodukterne i de omtalte lande.

For yderligere information, kontakt venligst: 
Rass Boye Gottschalck
Tlf. 2910 4466

Billeder

Information om Dana Lim

Dana Lim
Københavnsvej 220
4600 Køge

http://www.danalim.dk

Følg pressemeddelelser fra Dana Lim

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dana Lim

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye