STARK Group A/S

Thomas Ahle bliver ny Group CFO for STARK Group A/S

Del

STARK Group henter sin nye Group CFO fra Danish Crown, der er blandt verdens førende fødevareproducenter. Med sig har Thomas Ahle mere end 20 års international finanserfaring, hvor han bl.a. har arbejdet i Tyskland, Mexico og Holland.

Før Danish Crown omfatter hans karriere virksomheder som Cadbury Plc. Lantmännen og Refresco, der producerer drikkevarer og leverer løsninger fra sourcing til logistik for nogle af de største læskedrik-brands i Europa, USA og Australien.

Group CEO, Søren P. Olesen, siger:

”Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Thomas Ahle. Vi er på kort tid gået fra at være en nordisk virksomhed til Europas største leverandør og distributør af byggematerialer. Med Thomas på holdet sikrer vi os, at vi kan fortsætte vores vækstrejse og får mest muligt ud af vores styrkeområder.”

”Thomas medbringer stor international erfaring med indsigt i forskellige kulturer, en dyb forståelse af værdiskabelse, samt gode resultater med opkøb og integration. I hovedparten af sit arbejdsliv har han arbejdet i virksomheder, hvor der er meget store fællesnævnere med STARK Group,” siger Søren P. Olesen.

Thomas Ahle siger:

”Jeg glæder mig til at komme i gang. Rollen i STARK Group er en faglig og ledelsesmæssig opgave, der er udfordrende og spændende. Virksomhedens vækstrejse er imponerende. Jeg glæder mig til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling.”

Thomas Ahle tiltræder som Group CFO senest 1. september 2024 og afløser Sisse Fjelsted Rasmussen, der fratræder for at forfølge en ny karriere som bestyrelsesmedlem og rådgiver.

Kontakter

Om STARK Group

STARK Group er den førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig proforma omsætning på mere end EUR 8 mia. (i DKK 60 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder. 

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye