TV 2 Danmark

TV 2 forlænger de danske håndboldrettigheder frem til 2030

Del

TV 2 forlænger tv-rettighederne til dansk klubhåndbold og landsholdenes hjemmekampe med yderligere fem sæsoner.

TV 2 er blevet enig med DanskHåndbold og Divisionsforeningen/Tophåndbold om at forlænge den eksklusive ret til at sende fra Herreligaen, Kvindeligaen, 1. division, pokalturneringerne og landsholdenes hjemmekampe samt Golden League-turneringerne hos både mænd og kvinder. Den nuværende tv-aftale løber til sommeren 2025, men er nu forlænget med yderligere fem år frem til sommeren 2030.

- Rettighederne til de danske håndboldligaer og landsholdene er en hjørnesten i TV 2s portefølje af sportsudbud. Håndbold er en markant del af vores DNA, og vi har i al beskedenhed Danmarks mest dedikerede og passionerede håndboldredaktion og nogle af verdens bedste folk til at producere de mange kampe. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan præsentere en ny aftale med et femårigt perspektiv, som giver mulighed for at tænde det lange lys og udvikle produktet yderligere, siger Frederik Lauesen, sportsdirektør på TV 2.

- Det, er jeg sikker på, er godt for alle, der brænder for håndbolden, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde med klubberne og landsholdene til gavn for de mange håndboldfans i Danmark, tilføjer han.

TV 2 har haft tv-rettighederne til håndbold-ligaerne og -landsholdene siden 1998, hvilket gør dem til de længst løbende danske sportsrettigheder hos TV 2. Selvsamme tv-rettigheder lagde i sin tid fundamentet til den første sportskanal TV 2 Sport.

- Tv-aftalen med TV 2 er indgået på baggrund af deres bud omkring eksklusivitet for alle rettigheder og byder på en forbedret økonomisk aftale for håndbolden. Vi har altid haft et fantastisk samarbejde med TV 2. Faktisk er samarbejdet afgørende for håndbolden i Danmark. Vi har naturligvis store forventninger til den kommende aftale og ser frem til det fortsatte solide samarbejde, siger direktør i DanskHåndbold, Henrik M. Jacobsen.

Håndbold er stadig populært på tv

Hos Divisionsforeningen Tophåndbold vækker det glæde, at håndbold fortsætter med at være en populær sport blandt utallige tv- og streamingmuligheder.

- I en tid hvor danskernes tv-vaner rykker mod streaming, er det befriende og stærkt, at sporten - og i vores tilfælde håndbolden - stadigvæk er så god en vare, at den er interessant for en tv-station som TV 2. Når det er sagt, glæder vi os til en ny fælles rejse mod den mere digitale tv-oplevelse, og vi ser ingen bedre partner at samarbejde og udvikle os med end TV 2, siger direktør i Divisionsforeningen/Tophåndbold, Thomas Christensen og tilføjer:

- Så vi er utrolig glade for, at vi fortsat skal dyrke partnerskabet med TV 2 indtil 2030.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

TV 2 forlænger de danske håndboldrettigheder frem til 2030. (Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix/TV 2)
TV 2 forlænger de danske håndboldrettigheder frem til 2030. (Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix/TV 2)
Download

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye