Sygeplejefagligt ledelsesteam på plads i Regionspsykiatrien Midt

Del

De to nye chefsygeplejersker til ledelsen i Regionspsykiatrien Midt er nu på plads. Begge medbringer solid psykiatrisk og ledelsesmæssig erfaring og skal sammen med en endnu ukendt lægefaglig ledelseskollega blandt andet styre den Viborg-baserede afdeling sikkert igennem byggeriet af et nyt moderne psykiatrisk hospital.

Dorthe Bordersen Hilker (t.v.) og Svetlana Bangsmann er nye chefsygeplejersker i Regionspsykiatrien Midt.
Dorthe Bordersen Hilker (t.v.) og Svetlana Bangsmann er nye chefsygeplejersker i Regionspsykiatrien Midt. Psykiatrien i Region Midtjylland

De to nye chefsygeplejersker til ledelsen i Regionspsykiatrien Midt er nu på plads. Begge medbringer solid psykiatrisk og ledelsesmæssig erfaring og skal sammen med en endnu ukendt lægefaglig ledelseskollega blandt andet styre den Viborg-baserede afdeling sikkert igennem byggeriet af et nyt moderne psykiatrisk hospital.

Dorthe Brodersen Hilker og Svetlana Bangsmann skifter begge hjemmebane fra hhv. Esbjerg og Slagelse til Viborg, når de fra den 1. maj kommer til at udgøre den sygeplejefaglige ledelse i Regionspsykiatrien Midt.

Dorthe Brodersen Hilker kommer fra en stilling som oversygeplejerske ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk ambulatorium i Esbjerg. Derudover har hun også erfaring fra voksenpsykiatrien i Psykiatrien i Region Syddanmark, hvor hun har været ansat siden 2006. Før det har hun blandt andet været områdeleder i Vojens Kommune.

Udover sin uddannelse som sygeplejerske har hun desuden en master i organisationspsykologi, en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi samt en række lederkurser.

Svetlana Bangsmann kommer fra en stilling som oversygeplejerske på et retspsykiatrisk sengeafsnit i Slagelse. Forud for stillingen i Psykiatrien i Region Sjælland har hun slået sine folder i Psykiatrien i Region Hovedstaden, hvor hun har været tilknyttet både ældrepsykiatrien og et psykose-afsnit. Udover sin uddannelse som sygeplejerske har hun ligesom sin nye ledelseskollega en kandidatuddannelse i pædagogisk sociologi og er ved at lægge sidste hånd på en masteruddannelse i offentlig ledelse.

- Vi får to dygtige og erfarne ledere til Viborg med Dorthe og Svetlana. De har begge en solid baggrund fra psykiatriske afdelinger og har konkret, relevant erfaring som kan overføres til Regionspsykiatrien Midt, siger Jannie Falk Bjerregaard, sygeplejefaglig direktør og uddyber:

- Svetlana har været involveret i planlægningen af udvidelsen af Retspsykiatrien i Slagelse, og Dorthe har – udover sin erfaring fra psykiatrien – også arbejdet i kommunalt regi. Det er bare nogle af de erfaringer og indsigter, der vil komme dem til gode som en del af ledelsesteamet i Regionspsykiatrien Midt.

Sidste ledelsesmakker mangler

De to nye chefsygeplejersker får sammen med en endnu ubekendt lægefaglig kollega blandt andet til opgave at være vigtige tovholdere på byggeriet af en helt ny psykiatri i Viborg samt stå i spidsen for afdelingens fokus på at skabe sammenhængende patientforløb af høj kvalitet på tværs af region, kommune og almen praksis.

Med to tredjedele af det nye ledelsesteam i Viborg på plads, går jagten nu ind på den cheflæge, der skal udgøre sidste del af holdet. Der er ansættelsessamtaler på stillingen i løbet af foråret.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye