Meresalg Marketing

VVS Østerbro, Søborg og Gentofte: Murer & VVS Kjeld Hansen har med en unik blanding af murere og VVS’ere skabt et firma, der hurtigt kan hjælpe danskere i Storkøbenhavn med at få moderniseret deres hjem

Del

Murer & VVS Kjeld Hansen https://www.kjeldhansen.dk/ gør det lettere at være dansker i Storkøbenhavn. Med deres kombinerede færdigheder inden for VVS- og murerarbejde, har de været i stand til at hjælpe mange borgere til at få grønne og bæredygtige hjem, der samtidig er en nydelse af være i.

Imens universiteterne forsker i fremtidens grønne løsninger, så er håndværkerne rundt omkring i landet allerede i gang med at gøre Danmark grønnere igennem bæredygtige VVS-løsninger, når der skal laves nyt badeværelse, installeres fjernvarme eller huset har brug for en facaderenovering.

Når det gælder VVS i Søborg, Gentofte og Østerbro, så er der kyndig hjælp at hente hos Murer & VVS Kjeld Hansen, der har skabt en unik forretningsmodel ved at have både murere og VVS’ere i samme hus.

VVS Søborg, Gentofte og Østerbro

”Vores service dækker et bredt område, herunder VVS i Søborg, VVS i Gentofte og VVS i Østerbro. Vi er stolte af at servicere hele Storkøbenhavn”, udtaler Murer & VVS Kjeld Hansen, og uddyber ”Ved både at have erfarne murere og VVS-specialister ansat internt, eliminerer vi behovet for at koordinere med flere entreprenører eller håndværkere og ikke altid have adgang til de rette folk”.

Det er denne kombination af kvalifikationer, der gør Murer & VVS Kjeld Hansen unik i en tid, hvor mange danskere gerne vil modernisere deres hjem, men kan finde det som en stor udfordring, hvis de skal involvere flere forskellige firmaer til at løse en opgave, f.eks. installering af nyt badeværelse.

VVS Storkøbenhavn: Uanset om du ønsker en total Murer- og VVS-løsning i Søborg, Gentofte, Østerbro eller andetsteds i Storkøbenhavn, så kan Murer & VVS Kjeld Hansen være den partner du er på jagt efter.

For mere information om Murer & VVS Kjeld Hansen og alle de services de tilbyder fra facaderenovering, installering af naturgas eller fjernvarme til renovering af badeværelse, besøg da deres hjemmeside på www.kjeldhansen.dk.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Nem sammenligning af priser guider dig til den billigste TV pakke9.5.2024 12:08:43 CEST | Pressemeddelelse

Digital underholdning er blevet en fast del af vores dagligdag, men mange over for udfordringen med at vælge den rette TV pakke. Med et stort antal udbydere og forskellige pakkeløsninger kan det være svært at navigere i mulighederne og sikre sig den mest fordelagtige pris. Tvpakkerpriser.dk tilbyder en løsning på dette problem ved at give brugerne mulighed for nemt at sammenligne priser og pakker fra forskellige leverandører. Læs med og se hvordan du nemt finder den bedste og billigste TV pakke til dit behov og budget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye