Københavns Professionshøjskole

Åbning af 22 meter langt AI-kunstværk af den prisvindende kunstner Cecelie Waagner Falkenstrøm

Del

Den store lyd- og lysinstallation skal fylde indgangspartiet til Campus Carlsberg i de kommende tre år og sætte gang i samtalerne om brugen af kunstig intelligens blandt lærere, pædagoger, sygeplejersker, jordemødre og andre professionsfagliges møder med borgere i en tid, hvor AI kommer til at fylde mere og mere.

Den 22. marts kl. 15 tænder vi for strømmen til et nyt 22 meter langt AI-kunstværk af den prisvindende kunstner Cecelie Waagner Falkenstrøm - ved indgangspartiet til Campus Carlsberg på Københavns Professionshøjskole.

Kunstværket er skabt ved brug af kunstig intelligensteknologi og undersøger samarbejdet mellem maskine og menneske i et fremtidigt velfærdssamfund med mere kunstig intelligens og vedfærdsteknologi. Borgere, studerende og undervisere har givet input i tilblivelsen.

Debatten om hvordan kunstig intelligens skal påvirke velfærdssamfundet og vores menneskelige værdier indledes med artist talk ved kunstner Cecilie Waagner Falkenstrøm. Bagefter vil der være indlæg ved KP’s rektor Anne Vang og dekan Jakob Harder.

Kunstværket er blevet til med støtte fra Det Obelske Familiefond.

Nøgleord

Kontakter

Links

Fakta om Københavns Professionshøjskole

- Har cirka 21.000 studerende.
- Har Danmarks største pædagoguddannelse med ca. 5.000 studerende, største læreruddannelse med ca. 3.500 studerende og største sygeplejerskeuddannelse med ca. 4.000 studerende.
- Udbyder 22 grunduddannelser: Lærer, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver, bioanalytiker, fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder, radiograf, administrationsbachelor, administrationsøkonom, psykomotorisk terapeut, laborant, laboratorietekniker, pædagogisk assistent, tegnsprogstolk, tekstilformidler, katastrofe- og risikomanager, natur- og kulturformidler, sundhedsadministrativ koordinator, professionsbachelor i skat og ernæring og sundhed.
- Uddanner årligt ca. 4.500 professionsbachelorer.
- Er en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.
- Har hovedsæde på Campus Carlsberg på Vesterbro i København og fordeler sig på 11 forskellige adresser i København, Hillerød, Nødebo og på Frederiksberg og Bornholm.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Professionshøjskole

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Professionshøjskole

Nyt forskningsprojekt skal forebygge vold og overgreb mod kvindelige stofbrugere18.4.2024 12:20:10 CEST | Nyhed

Forskere fra Socialrådgiveruddannelsen på Københavns Professionshøjskole skal i et nyt projekt med støtte fra Offerfonden se nærmere på, hvordan volds- og seksualforbrydelser mod udsatte kvinder i marginaliserede stofmiljøer bedre kan håndteres og forebygges. For selv om kvinderne i stort omfang udsættes for overgreb, anmelder de dem sjældent og ser ofte volden som selvforskyldt og en selvfølge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye