OK

Sponsorstøtte gavner projekter ude i verden

Del

SOS Børnebyerne har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 244.000 sponsorkroner. OK's kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller app

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager SOS Børnebyerne et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 244.088,43 kroner. 

Man kan støtte SOS Børnebyerne ved at tanke hos OK. Det er nemlig OK, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi kender alle OK, som har en stærk lokal forankring i Danmark, og som tager et aktivt ansvar i vores lokale samfund. Ved at støtte SOS Børnebyerne, som er til stede i over 135 lande, tager OK og kunderne faktisk også ansvar hinsides Danmarks grænser og ude i verden, ” siger Peter Hermann Kamph, chef for kommunikation og Partnerskaber hos SOS Børnebyerne.

Målbare forandringer

”Med støtten til SOS Børnebyerne er OK med til at understøtte en indsats for udsatte børn og deres familier, der gør en reel forskel, i form af langvarig, målbar forandring: 90 % af de mennesker, der har fået hjælp af SOS Børnebyerne, bryder den sociale arv og giver omsorgen videre til næste generation. "

Peter Hermann Kamph oplyser, at for hver krone, der investeres i SOS Børnebyernes samfundsstyrkende projekter, får lokalsamfundet 22 kroner igen.

"Det er en bæredygtig, god investering med en social ringe-i-vandet-effekt. Og det er kun ved hjælp af opbakning fra virksomheder som OK, og fra privatpersoner som OK’s kunder, at vi kan gøre den type forskel, ” siger Peter Hermann Kamph.

Dobbelt støtte med OK-app

OK's kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK's app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Billedtekst:

SOS Børnebyerne er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Foto: Jens Honoré

Nøgleord

Billeder

Fakta om OK og OK's sponsorstøtte:

  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye