Friendly PR

NE-YO vender tilbage til Danmark efter rost festivalkoncert i 2023

Del

En af 00’ernes største hitmagere omdanner d. 27. juni 2024 Royal Arena til sit helt eget overdådige Las Vegas show med kæmpehits som ‘’So Sick’’ og ‘’Miss Independent’’

NE-YO headlinede sidste år festivalen AiaSound på Amager med en fantastisk optræden, som Soundvenue gav 4/6 stjerner. NE-YO var ”en entertainer i topklasse, der både dansede og sang fremragende”’, skrev de blandt andet. Gaffa gav koncerten 5/6 stjerner og konkluderede, at han ‘’eksekverede på højt plan, da han lukkede og slukkede lørdag aften for dette års AiaSound Festival.’’

The Strip i Ørestaden

NE-YO er opvokset i spillebyen Las Vegas, og det er netop byens ikoniske shows, som har inspireret den amerikanske r&b-sangers egen optræden, som han kommer til København med i juni. NE-YO har solgt over 20 millioner album på verdensplan og siden 00’erne været en af R&B-genrens mest feterede kunstnere. 

Han startede karrieren som sangskriver og producer, hvor han bl.a. skrev sange for Mario, Rihanna, Beyoncé, og Fabolous. Derefter tog han verden med storm med hits som "So Sick", "Closer", "Miss Independent", og "Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)". NE-YO har vundet 3 Grammy Awards og været nomineret til i alt 15 Grammy-statuetter.  

Med en stemme, der både kan få dig til at danse og fælde en tåre, er der en uforglemmelig koncertaften i vente, når NE-YO fylder Royal Arena med sin vilde energi fra både Las Vegas og de elskede 00’ere. 

Billetinformation

Billetsalget starter fredag den 22. marts kl. 9:00 via ticketmaster.dk

Billetpris: Golden Circle: 750 / Standing: 500 / PL1: 600 / PL2: 500 / PL3: 450 + 40 kr gebyr

Alle billetter kan findes her

Eksklusivt presale
Det ordinære billetsalg starter fredag d. 22. marts kl. 9:00 via ticketmaster.dk, men allerede fra torsdag d. 21. marts kl. 9:00 kan du få ekstraordinært adgang til forsalg af billetterne som modtager af smash!bang!pow!s nyhedsbrev. Tilmeld dig inden torsdag kl. 8:45 på sbp.dk/nyhedsbrev

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Friendly PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Friendly PR

Sebastian modtager Musikforlæggernes Ærespris23.4.2024 08:19:06 CEST | Pressemeddelelse

For 12. år overrækker Musikforlæggerne Æresprisen til en dansk personlighed, der har gjort sig særligt bemærket i dansk musik. Gennem årene er prisen bl.a. gået til navne som Lars Ulrich, Anne Linnet, Bent Fabricius-Bjerre, Hanne Boel og Lise Cabble. Nu kan det annonceres, at årets æresprismodtager er Sebastian (Knud Grabow Christensen). Prisen overrækkes til Carl Prisen 2024, der løber af stablen tirsdag d. 30. april i Pressen, Politikens Hus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye