Danske Spil A/S

Vinder 8.000.000 i Lotto: ”Penge er ikke alt – bare frihed”

Del

Kvinde fra Hovedstaden vinder den store gevinst i Lotto – og glæder sig til at forkæle sine børn og børnebørn: ”De betyder alt for os.”

”Det er sindssygt, det er fantastisk. Man siger, at penge ikke er alt, men det giver altså noget frihed at have så mange af dem!”

Sådan siger en kvinde fra den vestlige side af Region Hovedstaden, efter at hun og hendes mand for nyligt vandt 8.000.000 kroner i Lotto.

Kvinden havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement, og var egentlig vant til, at det kun blev til små tocifrede trøstepræmier. Indtil hun så modtog et af de vinderopkald, som hun hidtil hun havde drømt om.

”Det var ligesom, man ser i reklamen på tv. ’Dav, det er Lars fra Danske Spil. Sidder du ned?’ og så videre. Det var fantastisk,” fortæller kvinden, som endnu ikke har brugt ret mange af pengene.

”Lige først vidste vi ikke, hvad vi skulle gøre – så vi kørte ud for at købe en masse ting til vores børnebørn,” fortæller kvinden med et grin. Hun tilføjer dog, at der skam er blevet gjort et lille indhug i gevinsten.

”Vi har blandt andet renoveret lidt på vores hus. Men nu er målet ellers bare at give vores børn alt det, de har brug for. Vores børn skal også mærke og have glæde af, at vi har vundet,” fortæller hun.

”Vi har allerede overøset vores børn med gaver, og vi har betalt gæld af for dem. Det kunne de jo nok selv have klaret med tiden, men nu har vi hjulpet til, så både de og vores børnebørn er blevet sikret fremover. De betyder alt for os,” siger kvinden.

Udover lidt gaver til familien, så har ægteparret endnu ikke sådan for alvor fået fejret den store gevinst.

Men det planlægger de at råde bod på: Inden længe vil de nemlig invitere familien med børn og børnebørn på en lækker ferie sydpå.

Med alt betalt, naturligvis:

”Ja, det bliver bare luksus fra start til slut, det kan du dæleme tro, det bliver. Vi kan lige så godt fyre den af!” siger den glade kvinde.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye