Escalate

Danmarks mest anbefalede virksomhed 2023 - Aida

Del

Så har de gjort det. Aida har vist deres uovertrufne engagement i kundeloyalitet og medarbejdertilfredshed, og derfor har de modtaget den prestigefyldte titel som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2023, der uddeles af Relationwise.

Prisen understreger Aidas fremragende præstationer i at skabe ekstraordinære relationer og oplevelser, som har resulteret i en imponerende Net Promotor Score (NPS) på 84 og en employee Net Promotor Score (eNPS) på 81.

Aidas succesfulde strategi, der sætter kundernes feedback i centrum, har ikke blot forbedret deres serviceydelser, men også transformeret dem til en rollemodel for virksomheder, der ønsker at have tårnhøj kunde- og medarbejderloyalitet. Fra deres hovedkvarter nær Aarhus, hvor glæde og farverig konfetti symboliserer deres nyeste "Confetti" porcelænsserie, til deres innovative tilgang til kundeservice, demonstrerer Aida, hvad det vil sige at være en virksomhed drevet af relationer.

Ved at anvende direkte feedback fra deres B2B-kunder har Aida formået at optimere deres virksomhed, hvilket har ført til betydelige forbedringer. Aida har bl.a. lavet en omstrukturering af deres distribution i Norge for at imødekomme kundernes behov endnu bedre. Det kundefokuserede initiativ har resulteret i en markant stigning i salget og kundetilfredsheden.

Aidas dedikation til at inkorporere kundens stemme i deres daglige drift fremhæves yderligere af deres brug af teknologi, såsom en skærm der viser realtids NPS-feedback, hvilket fremmer en kultur af kontinuerlig forbedring og anerkendelse inden for teamet. Dette har ikke kun styrket deres interne vinderkultur, men også sikret en dybere relation til deres kunder gennem personlig og ekstraordinær kundeservice.

Prisen som Danmarks Mest Anbefalede virksomhed fra Relationwise er en anerkendelse af Aidas vedvarende forpligtelse til at overgå kundernes forventninger og deres evne til at skabe en stærk, relationel virksomhedskultur. Med en historie der strækker sig over 70 år, er Aida et strålende eksempel på, hvordan virksomheder kan opnå langvarig succes ved at sætte kunden først og konstant stræbe efter forbedring.

Relationwises direktør, Jørgen C. Andersen, roser Aida for deres proaktive brug af feedback til at forbedre kundeoplevelser og levere service i verdensklasse, hvilket gør dem til et forbillede for, hvordan fremtidens virksomheder bør operere for at skille sig ud i et konkurrencepræget marked.

Aidas anerkendelse som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2023 er ikke blot en fejring af deres nuværende succes, men også en påmindelse om den vedvarende værdi af at bygge stærke relationer og lytte til dem, de tjener – nemlig kunderne.

Følg pressemeddelelser fra Escalate

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye