Digitaliserings- og ligestillingsministeren får særlig rådgiver

Del

Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet har ansat Annemette Moesgaard som særlig rådgiver for digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre med virkning fra den 1. marts 2024.

Annemette Moesgaard vil sammen med kollegerne i ministeriet bidrage til rådgivning og sparring om politikudvikling og om ministerens kommunikation om initiativer, resultater og ambitioner på ministeriets ressortområder.

Annemette Moesgaard har de seneste år drevet egen rådgivningsvirksomhed, Moesgaard Consult. Annemette har en baggrund som bl.a. koncerndirektør for koncernkommunikation i ATP og som kommunikationsdirektør i Georg Jensen.

Annemette Moesgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Ny undersøgelse: Over halvdelen af 16-17-årige kvinder har været udsat for uønskede befamlinger, trusler, seksuel afpresning eller seksuelle overgreb5.4.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Seksuel chikane og sexistisk adfærd er for første gang nogensinde undersøgt på tværs af samfundet. Undersøgelsen har særligt fokus på unges oplevelser af seksuel chikane på blandt andet arbejdspladsen, på uddannelsen, i fritiden og på nettet. Undersøgelsen sætter også fokus på, hvordan omgivelserne reagerer på seksuel chikane.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye