Danske Regioner

Invitation til doorstep om overenskomst mellem regionerne og sundhedskartellet

Del

Det er indgået en overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Sundhedskartellet, som præsenteres i Regionernes Hus kl. 09.45.

Pressen er velkommen fra kl. 09.30 mandag 26. februar 2024 i Regionernes Hus, Dampfærgevej 22, 2100 Kbh. Ø.

Tilmelding til doorstep er ikke nødvendig.

Kontakter

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark

Følg pressemeddelelser fra Danske Regioner

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Regioner

Psykiatrisk team vinder Årets Patientoplevelsespris 2024 for at hjælpe hjemløse på deres præmisser11.4.2024 16:41:31 CEST | Pressemeddelelse

Hjemløse har ofte oplevet mange svigt. Også fra systemet. Det Tværsektorielle Fællesteam i Psykiatrisk Center Amager og Københavns Kommune vinder Årets Patientoplevelsespris 2024 for at samarbejde tæt med aktører som Mændenes Hjem, Hus Forbi og Projekt Udenfor for at give samfundets mest udsatte borgere professionel her-og-nu-hjælp, når de er klar.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye