Escalate

Singletips.dk - Din guide til kærligheden og i singlelivet

Del

Singletips.dk er en ny dansk platform dedikeret til at hjælpe singler navigere i dating- og singlelivet. Idemanden, Steven Højlund, startede podcasten “Søger noget seriøst” i 2021. Podcasten er siden blevet en af de mest populære podcasts for singler i Danmark.

Nu udkommer singletips.dk så med et online dating kursus til de danskere, som har problemer med at finde kærligheden. Kurset er behovsfokuseret, hvilket vil sige at fokus er på den enkeltes forståelse og erkendelse af egne behov. Med baggrund I en grundlæggende og dyb forståelse af ens egne behov, hjælper kurset til at specificere præferencer og optimere ens dating-strategi henimod at komme på en første date.

Steven Højlund siger om kurset: “Mange mennesker kommer på dårlige dates og spilder deres tid, fordi de ikke er helt klar over, hvad de selv vil, og hvad de oprigtigt leder efter.” Før online dating fandt man kærligheden mere tilfældigt. Man gik ind på en bar og kom måske ud med en mere eller mindre tilfældig person. Men nu har vi redskaber til at sikre os, at dem man går på en date med også matcher ens præferencer.

Steven Højlund har skrevet flere bøger om dating. Nu coacher han singler om singlelivet og dating. Siden 2021 er der udkommet 77 afsnit af podcasten “Søger noget seriøst”, hvor Steven interviewer eksperter i dating og singleliv med det formål at belyse singlelivet fra alle vinkler.

Der er ca. 1,5 mio. Enlige i Danmark – mennesker som bor alene. De er ikke alle singler. Antageligvis er der en halv million singler i Danmark. Det er mennesker, som ikke har en kæreste. Selvom singler ikke er mindre lykkelige end mennesker i parforhold, så er de i risikogruppen for ensomhed. Nye studier viser, at ensomhed kan forkorte livet med 7 år, hvilket svarer til risikoprofilen, vi kender fra rygning.

Men der er mange andre grunde til, at det er værd at stille skarpt på singler og deres vilkår i livet. Mange tilbud er designet til par, og singler bruger i gennemsnit 10.000 kr. mere end mennesker i parforhold. Services som håndværkere, internet, bolig mv. koster det samme om man er to eller en. Mennesker har mange af de samme drømme om børn, hus, sommerhus, båd, bil mv. Disse drømme er sværere at opnå for singler, fordi singler står dårligere finansielt med kun en indkomst.

For mere information, besøg venligst Singletips.dk.

Kontakt: Steven Højlund, Direktør. 30759538. Steven@singletips.dk

Følg pressemeddelelser fra Escalate

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye