Aarhus Universitet Technical Sciences

Pressemøde ifm. rapport om grøn skattereform

Del

Faculty of Technical Sciences ved Aarhus Universitet har leveret dele af grundlaget for rapporten om grøn skattereform, herunder det opdaterede kort over kulstofrige lavbundsjorder og emissioner. For at imødekomme interesssen indkaldes til online møde torsdag den 22. februar kl. 9:00

Faculty of Technical Sciences ved Aarhus Universitet inviterer til orienterende møde i forbindelse med grønne skattereform på torsdag den 22. februar kl. 9:00.

Dagen før, på et pressemøde den 21. februar, fremlægger ekspertgruppen for en grøn skattereform deres rapport, som er ventet med stor interesse af offentligheden:

https://skm.dk/aktuelt/presse-nyheder/pressemeddelelser/ekspertgruppen-for-en-groen-skattereform-afleverer-deres-rapport-den-21-februar-2024

Faculty of Technical Sciences ved Aarhus Universitet har leveret dele af rapportens grundlag, herunder det opdaterede kort over kulstofrige lavbundsjorder og emissioner fra samme. I den forbindelse har vi allerede oplevet stor interesse.

For at imødekomme efterspørgslen fra medier, organisationer, det politiske system og øvrige interessenter, har vi besluttet at indkalde til et orienterende online møde på torsdag den 22. februar kl. 9:00.

Her vil de enkelte forskningsområder kort blive gennemgået. Efterfølgende er der mulighed for at stille spørgsmål.

Venligst tilgå mødet via dette Link.

Ved spørgsmål, kontakt kommunikationschef Jesper Emborg, 61 22 02 91, je@dca.au.dk.

Kontakter

Jesper EmborgKommunikationschefDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Faculty of Technical Sciences

Tlf:61220291je@dca.au.dk

Links

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Nye klimavenlige ingredienser til fødevarer skal komme fra planter10.4.2024 13:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33% ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som giver god tekstur og smag, der tiltaler forbrugerne og deres pengepung. Projektet er et samarbejde mellem to institutter ved Aarhus Universitet og Ingrediensvirksomhederne Palsgaard A/S og Nexus A/S. Innovationsfonden har investeret 23 mio. kr. i projektet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye