DI Byggeri

Byggeridirektør fylder 60 år

Del

Anders Stouge, direktør for DI Byggeri og vicedirektør i DI, fejrer sin 60-års fødselsdag fredag den 23. februar.

Fredag 23. februar fylder DI Byggeris direktør Anders Stouge 60 år. Foto: DI.
Fredag 23. februar fylder DI Byggeris direktør Anders Stouge 60 år. Foto: DI.

For halvandet år siden indtog Anders Stouge en ny rolle som direktør for DI Byggeri, Dansk Industris største branchefællesskab. Her kom han med 11 års erfaring som viceadministrerende direktør i det tidligere Dansk Energi. Fredag 23. februar fylder han 60 år. 

Anders har i DI Byggeri samlet hele byggeriets værdikæde med en ny strategi og vision. Han har gennem sit arbejde haft blikket konstant rettet mod fremtiden med et fokus på samarbejde på tværs af branchen. For Anders mener, at kun ved at arbejde sammen kan man løse udfordringerne. Dette har også resulteret i oprettelsen af brancheforeningen DI Ejendom, som samler ejendomsudviklere.

Bygge- og anlægsbranchen oplever i disse år en stor udvikling, og her har Anders Stouge ledet initiativer, som spænder over digitalisering, uddannelse og bæredygtighed, herunder CO2-reduktion, biodiversitet og cirkulær økonomi, senest gennem sit bidrag til Byggeriets Handletank for Bæredygtighed. Derudover har han i DI stået i spidsen for nytænkning og videreudvikling af DI’s vision og anbefalinger som fremmer energieffektivitet, under overskriften ”Energieffektivitet 2.0”.  Endelig har DI Byggeri i Anders' tid etableret nye økonomiske rammer som følge af fusionen mellem DI og Dansk Byggeri. 

I januar 2024 blev Anders tilmed udpeget som formand for Rådet for Energieffektiv Omstilling. 

Bag den professionelle facade gemmer der sig et familiemenneske med stort F. Anders er gift med Mette og stolt far til Kasper og Frederikke, som han nyder at bruge fritiden med.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Ben Ron på tlf. 28305452.

DI Byggeri er et branchefællesskab for over 6.700 virksomheder inden for hele byggeriets værdikæde. Medlemsvirksomhederne beskæftiger knap 120.000 medarbejdere. Læs mere: DI Byggeri - https://www.danskindustri.dk/brancher/di-byggeri/

Følg pressemeddelelser fra DI Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Byggeri

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye