TEKNIQ Arbejdsgiverne: Afgørende forårsrengøring af erhvervsstøtten

Del

Det er helt nødvendigt at få ryddet op i erhvervsstøtten, som regeringens ekspertgruppe i dag er kommet med anbefalinger til. TEKNIQ Arbejdsgiverne håber, at regeringen nu vil bruge arbejdet til at sikre hurtigere grøn omstilling og bedre vilkår ved generationsskifte af landets mange familieejede virksomheder.   

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Foto: Bax Lindhardt/ TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Foto: Bax Lindhardt/ TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Erhvervsstøttekronerne skal i højere grad bruges til at sætte fart på den grønne omstilling og sikre bedre vilkår for landets mange familieejede virksomheder. Sådan lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer store dele af det tekniske erhvervsliv, efter en ekspertgruppe i dag har offentliggjort sine anbefalinger.   

- Landets mange familieejede virksomheder skaber vækst og velfærd i alle hjørner af Danmark. Derfor er det vigtigt, at erhvervsstøtten bliver brugt målrettet til at sænke generationsskifteskatten, da der både er arbejdspladser og velfærdskroner på spil her. Vi håber, at regeringen nu vil bruge anbefalingerne til at handle og sikre bedre rammevilkår for de familieejede virksomheder, hvilket også er en del af regeringsgrundlaget, siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

- Klimaforandringerne venter ikke på bureaukratiet, så hvis vi som samfund skal nå i mål med den grønne omstilling, så er der brug for at gøre støtteordningerne mere smidige. Det kunne være en fradragsløsning i stedet for puljer, så skiftet fra gas til grønne energikilder kommer op i gear igen, og energirenoveringerne af den eksisterende bygningsmasse kommer i omdrejninger, siger Troels Blicher Danielsen.  

Yderlig info, kontakt: 

Michael Degn, presseansvarlig i TEKNIQ Arbejdsgiverne/ 77 42 42 27 / mdc@tekniq.dk 

Kontakter

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer en stor del af virksomhederne i det tekniske erhvervsliv, der er drivkraften i den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. Virksomhederne beskæftiger cirka 60.000 medarbejdere og har en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Arbejdsgivere og fagforbund: Fyr op under den faglige stolthed15.4.2024 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Unge søger i stigende grad efter meningsfulde arbejdsliv, hvor de ikke kun får en løncheck hver måned, men også bidrager til et større formål. Og her har Danmarks faglærte al mulig grund til at ranke ryggen og være stolte over det, de bidrager til samfundet med. TEKNIQ Arbejdsgiverne har derfor taget initiativ til kampagnen “Værdi Hver Dag”, der bliver bakket op af Dansk El-Forbund og Blik- og Rørarbejderforbundet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye