Fuse Communication ApS

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet

Del

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

Det er de 12 år i træk, hvor kunderne har kåret Waoo som Danmarks bedste internetselskab, den administrerende direktør, Brian Lønroth henviser til, når han skal fremhæve, hvorfor Waoo kan tage konkurrencen op med de mange TV- og internetudbydere, der er tilgængelige i Trekantområdet:

”Jeg er utrolig glad for aftalen med EWII, fordi den betyder, at kunderne i Trekantområdet igen kan få Waoo. Og for dem, der ikke kan historikken, så blev vi presset ud af nogle energiselskaber til stor frustration for mange kunder. I sin tid blev der endda dannet både Facebook-grupper og underskriftsindsamlinger i forsøget på at beholde Waoo, og derfor betyder det særligt meget for os nu at være tilbage, stærkere end nogensinde og med høj kvalitet på produkterne og en kundeoplevelse, vi er stolte af at kunne give. Jeg glæder mig til at byde Velkommen hjem til forhåbentlig mange kunder. Vi er klar!”

Det er analysevirksomheden Loyalty Group, der står for undersøgelserne af internetudbydere i Danmark og som har kunne konkludere gennem alle år, Waoo har eksisteret, at det er Danmarks bedste internetselskab.

Glæde over, at Waoo er tilbage

Mere end 125.000 adresser har adgang til en fiberforbindelse via EWII, og det betyder, at EWII Fibernet er den største udbyder på højhastighedsmarkedet i Trekantområdet. Infrastrukturen dækker det meste af Trekantområdet og inkluderer bl.a. byerne Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, understreger, at det netop har været vigtigt for EWII, at fibernet-brugerne i Trekantområdet har mulighed for at vælge den udbyder, der passer til deres behov, og det derfor er ønskværdigt at have et bredt udvalg af udbydere:

”Vi glæder os meget over at byde Waoo velkommen tilbage på EWIIs fiberinfrastruktur og vi er rigtig glade for, at Waoo nu igen er en del af udbuddet i Trekantområdet. Vi tror på en åben infrastruktur for de selskaber, som gerne vil sælge deres TV- og internetydelser via vores fibernet, og der er ikke tvivl om, at mange allerede kender og kan huske Waoo for gode produkter.”

Aftalen er trådt i kraft, hvilket betyder, at man allerede nu kan bestille Waoo internet og tv. Man kontrollerer sin adresse for forbindelse inden et køb her: https://www.waoo.dk/privat/fibernet/  

Der er et introduktionstilbud til kunderne i Trekantområdet, som er følgende:

  • Waoo Fiber 1000/1000 Mbit/s – 3 mdr. til 0 kr.
  • Valgfri tv-pakke til 0 kr. den første måned
  • ingen binding
  • ingen oprettelsesgebyrer

Prisen for fiberbredbånd efter tilbudsperioden vil være 269 – 339 kr. per måned. 

For yderligere information, kan Camilla Winther kontaktes på case@waoo.dk

Nøgleord

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye