Presseinvitation til doorstep om Danmarks nye digitaliseringsstrategi

Del

Digitaliseringsministeriet inviterer til doorstep kl. 12.30 i dag om en ny politisk aftale om Danmarks digitaliseringsstrategi.

Præsentationen finder sted i Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet, Stormgade 2, 1470 København. Der er adgang for pressen fra kl. 12.00, og der skal fremvises gyldigt pressekort ved indgangen. Tilmelding skal ske til presserådgiver Cecilie Rex Selmer på crs@digmin.dk.

 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Ny undersøgelse: Over halvdelen af 16-17-årige kvinder har været udsat for uønskede befamlinger, trusler, seksuel afpresning eller seksuelle overgreb5.4.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Seksuel chikane og sexistisk adfærd er for første gang nogensinde undersøgt på tværs af samfundet. Undersøgelsen har særligt fokus på unges oplevelser af seksuel chikane på blandt andet arbejdspladsen, på uddannelsen, i fritiden og på nettet. Undersøgelsen sætter også fokus på, hvordan omgivelserne reagerer på seksuel chikane.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye