Ny OK Truckstation ved Horsens

Del

Endnu en OK Truckstation er åbnet. Denne gang i Recharge City på Kai Lindbergs Vej 2 ved Horsens

Stationen er ideelt placeret ved E45 og tilbyder en lang række faciliteter til den tunge transport. På stationen tilbyder OK tankning af diesel med high-speed pumper samt Adblue. Området tilbyder derudover også spisesteder, overnatningsmuligheder og gode parkeringsforhold for lastbiler.

”Recharge City er orienteret mod tung trafik, hvorfor vi selvfølgelig gerne vil være med. Det er samtidigt et rigtigt godt sted for chaufførerne, tæt på motorvejen og med gode faciliteter. Chaufførerne får adgang til en moderne OK Truckstation, hvor high-speed pumper og AdBlue til dieselkøretøjer er en mulighed,” siger Henrik C. Bruun, som er kædechef for truckstationerne i OK.

High-speed pumper og AdBlue

Og selvom omgivelserne i sig selv er tillokkende, kan chaufførerne også reducere tanke-pausen, når de benytter den nye truckstation. Med OK’s high speed pumper kan chaufførerne tanke både diesel og Adblue på én gang. Det forkorter tankningstiden, så chaufførerne hurtigt kommer tilbage på vejen.

OK Truckkort gør det nemt

På den nye truckstation kan kunderne anvende det velkendte OK Truckkort. Kortet er nemt at benytte og udstyret med en chip, så det er umuligt at kopiere. Truckkortet kan benyttes på mere end 80 velplacerede stationer tæt ved motorvejsnettet i Danmark. På Min OK kan kunderne desuden selv tilpasse kortet efter behov og få det fulde overblik over tankninger og meget andet.

Nøgleord

Kontakter

  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye