Lolland Kommune

Lolland Kommune inviterer til job- og bosætningsmesse

Del

Onsdag den 28. februar kl. 9-12 gentager Lolland Kommune sidste års succes med en kæmpe jobmesse i Maribo Hallerne. Her vil en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner stå klar til en snak med jobsøgende og andre interesserede om deres job- og uddannelsestilbud. Samtidig får nye og kommende tilflyttere fra nær og fjern lejlighed til at høre om bolig- og fritidsmulighederne på Lolland. I år er messen nemlig udvidet med en ekstra hal til ejendomsmæglere, foreninger og andre lokale nøgleaktører inden for bosætning.

I alt 89 lokale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre aktører har i år takket ja til at deltage i Job- og bosætningsmessen, som Jobcenter Lollands Virksomhedsservice står bag. Jobsøgende og andre nysgerrige kan derfor glæde sig til at møde virksomheder og uddannelsesinstitutioner inden for vidt forskellige typer erhverv og fag.

”Tilslutningen til Jobmessen er stor igen i år, og selvom vi denne gang tager en ekstra hal i brug og gør plads til yderligere 45 stande, er alle standpladser hurtigt blevet besat. Det er en klar afspejling af den spændende udvikling, der er i gang på Lolland, hvor mange lokale virksomheder efterspørger arbejdskraft. Vi er under alle omstændigheder taknemmelige over, at der er så stor opbakning til Jobmessen. Med dens uformelle rammer gør messen det nemmere for virksomheder og jobsøgende at komme i kontakt med hinanden til glæde for begge parter,” siger Arbejdsmarkedschef i Lolland Kommune Charlotte Lund Andreasen.

Også tilflyttere og andre, som overvejer at flytte til Lolland, har god grund til at besøge messen, der i år har ændret navn til Job- og bosætningsmessen:

”På sidste års messe kom der overraskende mange langvejs fra, som ikke kun var interesserede i de lokale job- og uddannelsesmuligheder, men som samtidig overvejede at flytte til Lolland. Derfor har vi i år valgt at udvide messen til også at handle om bosætning. Den del af messen kommer til at foregå i hal 1, hvor der blandt andet bliver mulighed for at få en snak med lokale ejendomsmæglere, foreninger, International Community Lolland-Falster og mange andre,” fortæller Charlotte Lund Andreasen.

Over 1400 mennesker lagde sidste år vejen forbi Jobmessen, og hos Jobcenter Lolland forventer de, at messen denne gang også bliver et tilløbsstykke. Sammen med alle standeholderne glæder de sig til at tage godt imod de besøgene fra kl. 9.00, hvor formand for Social og Arbejdsmarked Vibeke Grave holder åbningstale.

Ledige i Lolland Kommune, som er tilknyttet Jobcenter Lolland, og elever fra de lokale ungdomsuddannelser har fået en direkte invitation til at deltage i messen. (Ungdomsuddannelserne er inviteret til at deltage mellem kl. 9 og 10). Alle andre interesserede er også velkomne, uanset om de er jobsøgende eller blot nysgerrige. Det er gratis at deltage.

Læs om Job- og bosætningsmessen, og se en samlet liste over alle deltagerne, på: www.lolland.dk/jobmesse

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Lund AndreasenArbejdsmarkedschef, Lolland Kommune

Tlf:24 92 84 71

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Dom i Højesteret: Lolland Kommune skal betale for kriminelle, udviklingshæmmede fra Grønland16.1.2024 16:22:54 CET | Pressemeddelelse

Højesteret har tirsdag den 16. januar afsagt dom i en sag, der betyder, at Lolland Kommune skal betale et millionbeløb til Sermersooq Kommune og fremover dække udgifterne til en udviklingshæmmet, kriminel borger fra Grønland. En dom, der principielt kan få stor betydning for både grønlandske borgere og danske kommuner. Lolland Kommune opfordrer til en markant ændring af reglerne.

Horslunde-elever tilbydes stabil løsning med det samme16.1.2024 08:14:29 CET | Pressemeddelelse

Horslunde Realskole meddelte den 11. januar Lolland Kommune, at skolen står overfor lukning. Siden da har kommunen arbejdet på højtryk for at vurdere mulige løsninger for eleverne, i tilfælde af, at generalforsamlingen i Horslunde Realskole beslutter at lukke skolen. Mandag holdt kommunen og bestyrelsen for Horslunde Realskole møde om mulighederne. ”Vi har lagt vægt på, at eleverne skal have så få skift som muligt, og derfor har vi valgt at tilbyde eleverne at starte på Byskolen, som vil være deres distriktsskole efter sommerferien. Det giver mulighed for en stabil løsning for det enkelte barn med det samme. Skulle der være forældre, der meget gerne vil benytte Horslunde Landsbyordning i forårsmånederne, er det også muligt”, siger udvalgsformand Thomas Bo Østergaard. Dialogen med bestyrelsen fra Horslunde Realskole har konkret resulteret i, at bestyrelsen vil indstille overfor generalforsamlingen den 29. januar, at skolen først lukker ved udgangen af februar måned. Det giver kommunen e

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye