SOS International

Nu starter skiferien: Læger giver gode ski-råd på Amager Forbrændings skibakke

Del

Hvert år kommer 1.300 danskere til skade på skiferien, men med god træning kan mange skader forebygges.

Foto: Eirik Uhlen / Unsplash
Foto: Eirik Uhlen / Unsplash

Selvom skiferien for mange er lig hyggelige stunder på løjperne, så kommer mange danskere hvert år til skade. Derfor giver læger fra SOS International den første dag i skiferien (10/2 kl. 11:00-13:00) gode råd til, hvordan man undgår de typiske skiskader.

Det sker på toppen af Amager Forbrænding, hvor skiglade danskere, som ikke har taget turen til de udenlandske pister, kan stå på ski ned ad taget.

Når SOS International hjælper tilskadekomne skiløbere, er det ofte knæ- og skulderskader, der skal behandles. Næsten halvdelen af skaderne er knæskader, mens skulderskader udgør cirka hver femte skade. Men faktisk kan en stor del af skiskaderne forebygges med god og regelmæssig træning.

I et land uden høje bjerge kræver det naturligvis disciplin at holde træningen ved lige. Heldigvis er det faktisk muligt at stå på ski hele året midt i København på Copenhill, som er en 450 meter lang skibakke på toppen af Amager Forbrænding.

Event med mulighed for deltagelse af pressen

D. 10/2 skydes skiferien i gang, og derfor inviterer SOS International i samarbejde med Copenhill til et event, hvor 150 skiglade danskere får gratis adgang til løjpen på toppen af Amager Forbrænding.

To læger og en sygeplejerske vil på dagen give gode råd til forebyggelse af skader og uddele gratis træningselastikker.

Pressen kan på dagen få adgang til pisten for at få gode billeder af denne samt af skigæster, der får sundhedsfaglig rådgivning.

Interviewmuligheder på dagen

Amir Pasha Attarzadeh, læge hos SOS International

  • Amir er ortopædkirurg og ekspert i skiskader på SOS Internationals alarmcentral. Han kan tale om, hvordan man undgår de værste skader, hvordan man holder kroppen i god ski-form og hvad man kan gøre, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Karin Tranberg, Executive Vice President, Travelcare hos SOS International

  • Karin kan tale om, hvor danskerne typisk kommer til skade i udlandet samt hvilke skader, de oftest skal have hjælp til. Samtidig kan hun løfte sløret for, om danskerne kommer mere eller mindre til skade end vores nordiske naboer (hint: det er det første).

Tid

10/2 kl. 11:00-13:00

Sted

Copenhill, Vindmøllevej 6, 2300 København S

Tilmelding senest d. 8/2 til:

Nina Juhl Østergaard, public relations advisor, 2974 6122, nina.juhl@sos.eu

Benjamin Bo Christensen, communications specialist, 6031 2538, benjamin.christensen@sos.eu

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Eirik Uhlen / Unsplash
Foto: Eirik Uhlen / Unsplash
Download

Vedhæftede filer

SOS International: En global virksomhed med nordiske rødder

SOS International blev grundlagt i 1961 af Den Kongelige Danske Automobilklub samt Zoneredningskorpset og har en global tilstedeværelse med stærke nordiske rødder.

Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International assistance 24/7/365 inden for de tre driftsgrene: Mobility, Travelcare og Healthcare.

SOS International består af 1.200 kolleger, der til sammen taler 30 forskellige sprog. Derudover har SOS International et omfattende verdensomspændende netværk af mere end 16.500 kvalificerede leverandører, udbydere og partnere, der gør det muligt at hjælpe mennesker over hele kloden inden for områderne rejseassistance, vejhjælp og sundhedsydelser.

SOS International er ejet af nogle af Nordens største forsikringsselskaber, og kunderne er blandt andre forsikringsselskaber og bilproducenter.

Hver dag hjælper SOS International 3.335 mennesker, og har i alt ydet assistance i 189 lande.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye