GUDP åbner for ny økologisk særpulje: 70 mio. kr. til økologisk forskning og udvikling

Del

I samarbejde med ICROFS har GUDP nu åbnet årets økologiske særpulje, hvori 70 mio. kr. er øremærket til økologisk forskning og udvikling. Har du en god idé til et økologiprojekt, er der god grund til at læse med her.

Den økologiske særpulje, der går under navnet Økologisk Forsknings-, Udviklings- og Demonstrationsprogram (ORDD-10), udbydes i tæt samarbejde med Center for Forskning i Økologisk Landbrug og Fødevaresystemer (ICROFS).

Udviklingen af den økologiske sektor skal ske med henblik på at skabe et erhverv, der er bæredygtigt for både landbrugere og samfund, og imødekommer slutbrugerens og samfundets forventninger.

Det er tiende gang, at GUDP, i samarbejde med ICROFS, udbyder en økologisk særpulje under ORDD-programmet.

Fokusområderne i økologipuljen er:

  • Cirkulær bioøkonomi
  • Klima og miljø
  • Biodiversitet
  • Sundhed og velfærd
  • Fremtidens økologiske forbrugere
  • Økologien som levevej

Står du med en god idé til et økologiprojekt, der passer under et af årets fokusområder, har du dermed mulighed for at søge en del af den 70 mio. kr. store pulje i ORDD-10 med ansøgningsfrist 6. maj 2024 kl. 12:00 (middag).

Du kan finde mere information om ansøgningsrunden på GUDPs hjemmside via følgende link: 

Link til information om ansøgningsrunden. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye