Presseinvitation: Miljøministeren og justitsministeren inviterer til doorstep i Miljøministeriet kl. 13.30

Del

Miljøminister Magnus Heunicke og justitsminister Peter Hummelgaard giver en kort status på situation omkring jordskredet med forurenet jord ved Nordic Waste. Doorstop finder sted i Miljøministeriet, Frederiksholms Kanal 26, 1220 København, kl. 13.30

Yderligere oplysninger: Miljøministeriets pressevagt Tlf. +45 2091 5901 (kan ikke modtage SMS) Mail: presse@mim.dk

Følg pressemeddelelser fra Miljøministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Miljøministeriet

Biodiversitetspartnerskabet overrækker anbefalinger, der skal føre til styrkede biodiversitetsindsatser hos danske virksomheder13.6.2024 13:51:44 CEST | Pressemeddelelse

22 organisationer fra den private sektor, civilsamfund og videninstitutioner er blevet enige om, at virksomheder skal bidrage til at standse tabet af biodiversitet senest i 2030, og bidrage til genopretningen af naturen og biodiversiteten både i havet og på land. Men for at det skal lykkes kræver det indsatser fra mange parter, og nu er de 22 organisationer klar med deres anbefalinger til en vellykket indsats.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye